Druženje

U Mostaru počelo edukativno druženje s trudnicama 'Naše putovanje počinje'

Druženje je okupilo oko stotinjak trudnica koje su nazočile edukativnim predavanjima doktora i stručnjaka.
Lifestyle / Zdravlje | 12. 10. 2018. u 19:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji mostarske kompanije Sfera, u Poliklinici Vitalis u Mostaru večeras je počelo edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje''.

Druženje je okupilo oko stotinjak trudnica koje su nazočile edukativnim predavanjima doktora i stručnjaka.

Za sve njih sponzori i partneri pripremili su bogate i vrijedne nagrade. Poliklinika Vitalis darovala je svaku prisutnu trudnicu s poklon bonon 50 posto popusta na pregled, a kompanija Sfera poklonila im je časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Druženje je počelo edukativnim predavanjima doktora, nakon čega je uslijedila interaktivna komunikacija sa trudnicama i darivanje. Govorilo se o različitim temama koje su bitne za svaku trudnicu. Ginekolog Dejan Tirić počeo je druženje s temom ''Trudnoća po tjednima'', pedijatar hepatogastroenterolog Teo Tomić govori o temi ''Bebina prva hrana'', te medicinska sestra Marija Drljević o temi ''Prvo dojenje''. Bit će govora i o  temama: ''Dugotrajni učinci suplementacije na zdravlje majke i djeteta",  "Kako olakšati nelagodu prilikom rasta novih zubića" i "Velika pomoć za male stomake".

Sponzori druženja su: Pampers, Geneplanet sa brendom Nifty, Bijasko sa brendom Curaprox, Euromand sa brendom Aptamil, A-Twin sa brendom Child Life, Ewopharma sa proizvodima Bio-gaja, Berlin Chemie sa brendovima Anaftin Baby, Espumisan i Lioton.

Partneri su: Medimpex sa brendovima Mollers i Relax maternity, Sarajevski kiseljak sa brendom MG mivela, Džajić commerce s proizvodima Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S, te Nobel.

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevo u suradnji sa Poklinikom Sunce Agram, te u Banjoj Luci s Poliklinikom Medico S.

Edukativno druženje će se održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close