bil' se udala, mala?

Ronaldo svojoj ljubljenoj Georgini poklonio zaručnički prsten

Lifestyle / Zdravlje | 20. 09. 2017. u 12:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalac Cristiano Ronaldo, koji s djevojkom Georginom trenutno očekuje svoje četvrto dijete, kao da priprema i samu svadbu, pišu tračerski mediji.

Njih dvoje su zajedno skoro godinu dana, a zgodnoj Španjolki su tek 22 godine. Prve glasine o paru javile su se u studenom 2016. godine, kada su uhvaćeni na spoju u Disneylandu.

Crnokosa zavodnica njegov pažnju okupirala je u VIP djelu jednog Dolce & Gabbana eventa, iako je u to vrijeme radila kao prodavačica u Gucci dućanu u Madridu.

Nedugo nakon što mu je surogat majka rodila blizance, nogometaš je potvrdio da Georgina čeka dijete te objasnio kako je neopisivo sretan. A čini se kako je slavni Portugalac i zaprosio buduću majku svog djeteta.

Georgina je navodni zaručnički prsten pokazala na nogometnoj utakmici u Lisabonu, a znalci su ga procijenili na 150-200 tisuća funti, zbog vrste dijamanta, kakav je vrlo popularan među slavnim facama.

"Izgleda da je Cristiano darovao Georgini jedan veliki prsten, ukrašen smaragdno brušenim dijamantom. Čini se kako je u pitanju najmanje pet karatni prsten" prenosi britanski magazin Hello! izjavu jednog eksperta.

L o v e

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) onJul 13, 2017 at 3:13am PDT

Kao i uvijek, samozatajni nogometaš nije želio komentirati napise, a koliko je dobar u skrivanju svog privatnog života, govori i činjenica da nikada nije otkriveno tko su majke njegovo troje djece.

Ronaldo je, ako je vjerovati medijima, već jednom ranije bio zaručen, s modelom Irinom Shayk. I tad se špekuliralo kako će brzo stati pred oltar i kako je Irina trudna. Od svega na kraju nije bilo ništa, a par se ''sporazumno'' razišao.

Kopirati
Drag cursor here to close