rastajemo se mi...

Pukla tikva: Shakira i Gerard Piqué više nisu par?

Lifestyle / Zdravlje | 17. 09. 2017. u 12:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna pjevačica Shakira (40) i njezin deset godina mlađi suprug, nogometaš Gerard Piqué namjeravaju se razvesti, pišu španjolski mediji.

Shakira i branič Barcelone skupa su od 2010. godine, nakon što ga je vatrena Kolumbijka očarala na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, gdje je izvodila službenu pjesmu ove svjetske nogometne smotre.

Od tada su glasili za idealan par, njihova ljubav bila je primjer odanosti i međusobne pažnje, a kao plod te ljubavi došla su dva sinčića, Milan i Sasha.

Navodni povod za njihov razilazak je način na koji je Piqué proslavio zgoditak. Naime, već godinama Piqué nakon postignutog gola podiže po dva prsta obje ruke (kažiprst i srednji), obilježavajući tako njihov zajednički rođendan 2. veljače.

Na susretu Barcelone protiv Espanyola, lansirao je potpuno drukčiji način proslave gola - dva prsta na desnoj i samo srednjak na lijevoj ruci!? Kome je namijenjen?

Međutim, to je vjerojatno ipak rezultat njegova nezadovoljstva stalnim koncertima Shakire, pišu neki mediji u Španjolskoj, jer je njezin kalendar naprosto pun termina, s čime Piqué navodno nije suglasan.

Shakira je u petak objavila najnoviji video uz singl „Perro Fiel“, apsolutno seksi, a novi album „El Dorado“, koji se pojavio u svibnju ove godine, bio je prvi nakon trogodišnje stanke.

Pjevačica je za studen planirala početak svoje turneje, koja će trajati do veljače 2018.

Shakira je zadnju zajedničku sliku na socijalnim mrežama objavila 1. srpnja.

?Gracias a Antonella y Leo y a la gente de Rosario por su hospitalidad! Shak ?

A post shared by Shakira (@shakira) onJul 1, 2017 at 10:08am PDT

Piqué u petak na svome Twitteru objavio kako je njegova dragana snimila novi spot, napisavši uz to komentar BOOOOM!

Kopirati
Drag cursor here to close