koga bodri pamela?

Pamela Anderson u ljubavnoj vezi s nogometašem Adilom Ramijem?

Lifestyle / Zdravlje | 25. 09. 2017. u 21:07 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekad erotska bomba, čuvena Pamela Anderson danas više nije najseksipilnija žena na svijetu, ali još uvijek je muškarcima više nego interesantna.

Njezina najnovija ljubavna veza s nogometašem Adilom Ramijem, dovela ju je u Francusku, zabilježili su mediji proteklog vikenda.

Naime, u lipnju se počelo šuškati kako je Pamela Anderson (50) zavela devetnanaest godina mlađeg francuskog nogometaša Adila Ramija (31).

Igrač koji nastupa za Olympique Marseille vjerojatno se u tom kontekstu rado ''davi'' u moru, kako bi ga Pam spasila kao u kultnom Baywatchu.

Pamela je u subotu snimljena na stadionu u FC Toulousea, gdje je Olympique Marseille pobijedio s 2:0 u srazu s domaćim ligašem. Golove su postigli Florian Thauvin i Lucas Ocampos, te je Pamela na kraju mogla svoje zabrinuto lice ipak razveseliti zbog tri boda za momčad njezina voljenog Adila.

Nijedno od njih do sada nije potvrdilo ljubavnu vezu, a Pamela je nedavno u jednom televizijskom gostovanju na engleskoj televiziji kazala kako je sretna i kako uživa u svojoj trenutnoj romantičnoj ljubavnoj aferi.

Mediji pak saznaju kako je Rami užasno ljubomoran, a to je ponajviše pokazao u vrijeme kad je Pamela češće posvećivala Juliana Assangea (46), dok je glavni čovjek Wikileaksa bio prisiljen boraviti u ekvadorskoj ambasadi u Londonu.

Inače, Adil Rami je u francuski klub došao iz Seville za šest milijuna eura, a u svojoj karijeri igrao je i za Valenciju i AC Milan. Za francusku nacionalnu vrstu do sada je nastupio 33 puta, a što se tiče privatnog života, jednom je već bio oženjen, modelom Sidonie Biemont, s kojom ima i dvoje djece.

Pamela je u svome burnom životu bila puno nestašnija, a do sada je imala četiri braka s tri muškarca (Tommy Lee, 1995-1998, Kid Rock, 2006-2007, te Rick Salomon, 2007-2008 i 2014-2015). Život joj je bio ispunjen raznim ekscesima, privatnim erotskim snimkama i sličnim burnim sadržajima.

Kopirati
Drag cursor here to close