Poduzimanje mjera zaštite

Opera u Sydneyu dezinficirana zbog Toma Hanksa

Nakon saznanja da je par pozitivan na koronavirus, Opera u Sydneyu je kontaktirala zdravstvene vlasti te sponzore i osoblje koje je bilo u doticaju s njima.
Lifestyle / Zdravlje | 12. 03. 2020. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna operna kuća u Sydneyu u četvrtak je priopćila da je dezinficirala svoje prostorije jer je ondje u subotu nastupila holivudska producentica Rita Wilson, supruga Toma Hanksa, koji su oboje pozitivni na koronavirus.

Wilson je svoj pjevački nastup održala u subotu navečer u dvorani Utzon Room, a gledalo ju je i slušalo 207 ljudi, uključujući i supružnika Toma Hanksa.

Dvostruki oskarovac i njegova supruga prve su globalni 'celebrityji' pozitivni na virus.

Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni", napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti "testirani, promatrani i izolirani" onoliko dugo koliko bude potrebno.

Nakon saznanja da je par pozitivan na koronavirus, Opera u Sydneyu je kontaktirala zdravstvene vlasti te sponzore i osoblje koje je bilo u doticaju s njima.

"Od tada smo proveli određeni broj zdravstvenih i sigurnosnih mjera, uključujući i čišćenje svih prostora jakim, bolničkim dezinfekcijskim sredstvom", priopćeno je iz opere.

Kopirati
Drag cursor here to close