Na liječenju 32

HNŽ: 16 zaraženih koronom u protekla 24 sata

Na bolničkom liječenju trenutno su 32 bolesnika, od kojih je 6 na invazivnoj i 1 na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno.
Lifestyle / Zdravlje | 10. 03. 2022. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U COVID-19 bolnici Sveučilišne kliničke bolnice preminuli su žena iz Širokog Brijega rođena 1954. godine (Zapadnohercegovačka županija) i muškarac iz Mostara rođen 1942. godine (Hercegovačko-neretvanska županija).

Na bolničkom liječenju trenutno su 32 bolesnika, od kojih je 6 na invazivnoj i 1 na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno.

U Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku SKB Mostar testirano je 167 uzoraka. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji pozitivnih je 16: 7 iz Mostara, 2 iz Konjica, 1 iz Čapljine, 3 iz Stoca i 3 iz Prozora-Rame.

ŽZH: 15 novozaraženih

U protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa testirano je 55 osoba, od čega su tri osobe retestirane.

Prema rezultatima Zavoda za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar do 12:00 sati, registrirano je 15 novozaraženih osoba na prisustvo koronavirusa, iz Ljubuškog osam (troje muških i pet ženskih), Posušja šest (troje muških i tri ženske)te Gruda jedna ženska osoba.

U Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar od COVID-19 preminula je žena iz Širokog Brijega 1954. godište.

Od prisustva koronavirusa oporavilo se osam osoba, iz Ljubuškog četiri te po dvije osobe iz Gruda i Posušja.

Kopirati
Drag cursor here to close