Najavljujemo

Događaj 'Žena ženi': Učimo i promoviramo zdravlje

Franck je glavni sponzor prvog eventa “Žena ženi” koji će se održati 3.3.2022 u Hotelu Mostaru. Koncept u organizaciji Marijane Zubac
Lifestyle / Zdravlje | 12. 02. 2022. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Franck je glavni sponzor prvog eventa "Žena ženi" koji će se održati 3.3.2022 u Hotel Mostaru.

O čemu se točno radi i koji je cilj okupljanja pitali smo organizatoricu Marijanu Zubac, inače voditeljicu NutriCENTRA.

Što je projekt "Žena ženi"?

Pa ne bih rekla da je projekt, jer projekti se planiraju i kroz projekte se kalkulira mnogo čega. Ovo je jedna spontana ideja, podržana od strane sponzora, edukativnog i interaktivnog karaktera. Odlučila sam je pokloniti ženama koje žele učiti kako se brinuti za sebe, a onda će one kao nositeljice promjena to prenijeti svojim obiteljima i društvu.

Foto: PR / Edukativni skup Žena ženi

Spomenuli ste edukativni dio, o čemu će Hercegovke moći učiti?

Svakodnevno svjedočim kako redoviti sistematski pregledi spašavaju živote. Zato će nam dr. Boženka Galić Tirić, iz poliklinike Vitalis, kratkim predavanjem staviti prevenciju kao prioritet. Ja i Nikolina Barbarić ćemo još jednom pokušati motivirati žene kako se stići zdravo hraniti u brzom životnom tempu. Temu fizičke aktivnosti prepustila sam najboljoj trenerici u Hercegovini – Ana Mariji Penavi, koja će predstaviti svoju novu online platformu. Nisam zaboravila ni inovacije, tu tek treba edukacija, zato će Ines Pavković iz FEEL GOOD studija stručno objasniti metode koje ubrzavaju mršavljenje. Pravo osvježenje, usudila bih se reći i najiščekivanije predavanje (online), bit će od Martine Vejzović, poznatije kao Martina DearSkin koja je najutjecajniji skincare ekspert i savjetnik.

S predavačicama svakodnevno surađujem, nije nas bilo teško okupiti. Zato kažem događaj je bio logičan i svi imamo jedan cilj – podići svijest i lijepo se družiti.

Osigurali ste interaktivne radionice za posjetiteljice ?

Žene će se o svemu moći savjetovati i na licu mjesta. Tako će poliklinika Musa predstaviti revolucionarnu iTop metodu za zube. Optika Provizion omogućit će ženama brzi test dioptrije. A iz svijeta ljepote - La Bellezza studio posjetiteljicama će raditi dijagnostiku kože pomoću Skin Instant Lab aparata, te dijagnostiku vlasišta.
 
Za voćno osvježenje pobrinuti će se NUTRINOLAB kutak, a naš glavni sponzor Franck osigurat će i kutak za kavu, gdje će žene moći razmijeniti iskustva.

Događaj će pjesmom uljepšati Darija Ramljak, mlada hercegovačka diva.

Kako god, ovo je još jedan pokušaj da učimo i promoviramo zdravlje, jer nije svejedno što jedemo, nije svejedno čime se njegujemo, koža je naš najveći organ, a tijelo ima svoje granice. Zato se preventivno pregledavajmo, zdravo jedimo, budimo aktivni i budimo pozitivni. Svima će nam biti ljepše.

Svakako pozivam da se posjetiteljice ponašaju u skladu s COVID protokolima, prvenstveno za svoju sigurnost, ali i za sigurnost ostalih.

Ovim putem se želim zahvaliti Bljesak.info, te Beautiful.ba, našim medijskim partnerima, te pozivam ostale medije koji žele prenijeti dio programa, da nam se pridruže u širenju informacija za dobrobit cjelokupne društvene zajednice.
Kopirati
Drag cursor here to close