Nekoliko ideja

Uzburkajte mirne vode seksualnog života

S godinama seks može postati monoton.
Lifestyle / Seksualnost | 21. 01. 2023. u 22:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlučili ste dodati malo začina, uzburkati mirne vode seksualnog života i dodati mu kinky faktor? Ove ideje su baš za vas.

Zakoračite u drugu pozu

S godinama seks može postati monoton. Znate točno što vam odgovara, kako i u kojoj pozi i na kraju se sve svodi na 2 poze, predvidljivo vrijeme odnosa i ujednačen rezultat u orgazmima. Tome mora doći kraj!

Domaća zadaća – sljedeći put kada se pusa pretvori u nešto opasnije, izbjegnite sirenski zov misionarske poze i bacite se u 69, zatim u doggy i poentirajte s kaubojkom. Štoviše, zabranite si tu omiljenu pozu bar narednih dva mjeseca i budite kreativni, piše Libido.hr.

 Izvadite lisice

Lisice. Tako male, a tako moćne. Otkrijte zašto su one jedan od ultimativnih dodataka spavaćoj sobi – i zašto je tako opako sexy scena kada je jedan partner zavezan za krevet, a drugi radi što mu/joj je volja. Naravno, uz suglasnost.

Škicnite kako to sve izgleda

Za tradicionalniste i one koji se boje da će snimka završiti negdje gdje ne bi trebala, predstavljamo zrcalo – klasik za sve nas koji volimo gledati i biti gledani i veliki turn on kada želite nešto malo drugačije.

Savjet – ne trebate odmah investirati bogatstvo u ogromno zrcalo na stropu ili preko cijelog zida. Već i manje, pažljivo pozicionirano zrcalo može biti vrlo efektno.

Preuzmite inicijativu

Kada se uljuljkamo u mirne bračne seksualne vode, dogovor za seks se generalno svodi na dogovoreni mig, izrečeno “hmm?” nakon malo ljubljenja ili nešto treće. Odstupite od provjerene formule i preuzmite inicijativu – pokažite partneru/ici koliko vam je sexy i koliko ih želite, vatrenije se ljubite, grickajte vrat, pružite mu/joj oralac bez mnogo pitanja ili jednostavno jasno i glasno recite što želite.

Provozajte se

Nekoć su junaci s ovih prostora pjevušili o zadnjih sjedištima svojih auta, a možda ste i sami imali sličnih iskustava. No, s protokom vremena i stjecanjem vlastitog stambenog kredita, zaboravili smo na taj romantični mobilni kutak.

Ubacite u brzinu – i parkirajte na nekoj samotnijoj romantičnoj i sablasno nenapučenoj destinaciji. Ovdje fokus ne treba biti nužno biti na brzinski puf-pant seks koji svršava istegnućem zgloba, već na malo zaigranog ljubljenja, žnjaranja i pipkanja.

Budite netko drugi

Igranje uloga ili role play je strastven začin svim kreativnim ljubavnicima jer im dopušta da se za vrijeme scenarija poigraju nekim drugim personama, preuzmu neki drugi lik i uživaju u dinamici odnosa koji uloga pruža.

Probajte vidjeti kako će vam se svidjeti da ste neposlušan student koji je uhvaćen sa šalabahterom na ispitu, doktorica koja ne može odoljeti pacijentu ili neki drugi klasik.

Isplanirajte sexy tjedan

Ideja je sljedeća – dogovorite se za tjedan dana u kojemu ćete naizmjenično smišljati sexy avanture po principu – jedan partner osmisli scenarij za jedan dan, drugi za sljedeći dan itd. Cilj je da oboje ostvare svoje želje i fantazije sukladno međusobnom dogovoru, a da se nakon tih tjedan dana osjećate seksualno preporođeno.

Otkrijte moć seksa na brzaka

S godinama ustalimo termine dana za seks – recimo, utorkom poslije Dnevnika a prije spavanja ili u subotu ujutro dok klinci još spavaju. Otkrijte i ostala vremena u danu i okrenite svoj seksualni život naglavačke!

Što ako imate 10 minuta prije polaska na posao? To znači da nema vremena za gubljenje, lubrikant u ruku, predigru skratite i počnite dan s osmjehom od uha do uha.

Pazi, sklisko!

Uostalom, ako još niste, isprobajte seks sa lubrikantom. Bez obzira koliko smo vlažni, uvijek može – skliskije!

Ljubav ide kroz želudac

Ne moramo se u potpunosti uranjati u čokoladu ili miksati bazen šlaga. Dovoljno je nekoliko toplih kapi otopljene čokolade na bradavicama ili sladoled koji polako klizi trbuhom prema jugu da zatitraju sva osjetila.

(Ne) skidajte se do kraja

Otvoreni ciferšlus ili podignuta suknja s razlogom su mitska mjesta koja govore o strasti i želji zavodljivim “trebam te sad i nije me briga”.

Kopirati
Drag cursor here to close