'Norma' za 43 posto parova

Tko je kriv za seks od nepune dvije minute?

Prema anketama, muškarci i žene su se izjasnili da bi dobar seks trebao trajati oko 24 minute, uzevši u obzir vrijeme od penetracije do orgazma
Lifestyle / Seksualnost | 29. 03. 2021. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema riječima stručnjaka, zadovoljavajućim spolnim odnosom se smatra onaj koji traje od sedam do 13 minuta. Ipak, nova znanstvena studija koju je predstavio dr. Harry Fisch otkriva kako gotovo polovica muškaraca seks privede kraju za samo dvije minute.

Koliko minuta traje dobar seks?

 Ljudi govore jedno, ali štoperica otkriva nešto drugo Ovaj je poznati američki urolog rezultate svog istraživanje predstavio u knjizi 'Gola istina - Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle', a u njoj otkriva kako čak 43 posto parova u prosjeku ne vode ljubav dulje od dvije minute.

Kao glavne "krivce" za to navodi muškarce, premda se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolirati dulje od minute. Više od 90 posto žena ne može doživjeti orgazam u roku od dvije minute, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

"Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, no znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke", istaknuo je dr. Fisch za Nerve. Dodao je i kako bi muškarci koji ne mogu niti odgoditi orgazam dvije minute od početka seksa, niti doživjeti nakon 40 minuta vođenja ljubavi, obavezno trebali posjetiti liječnika jer se takvi problemi mogu ublažiti.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close