Provjerite

Psiholog objasnio značenja "vrućih snova": Sanjate li šefa, partnera ili susjeda?

Jedan od najčešćih erotskih snova, kaže psiholog, uključuje nadređenu osobu, pa se ne trebamo zgražati kad se probudimo i sjetimo što smo sanjali.
Lifestyle / Seksualnost | 26. 12. 2022. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako sanjate o seksu s nekim s kim zapravo ne želite spavati, nemojte se pretjerano uzbuđivati jer su takvi snovi rijetko kad zaista o seksu, objasnio je psiholog Ian Wallace, autor knjige Decode Your Dreams (Dekodiraj svoje snove).

Snovi su autoportreti 

Snovi su obično, kaže on, refleksije nas i naših najvećih i najdubljih želja i težnji, a u snu se prikazuju kao seks jer i u javi u nama izazivaju neku vrstu strasti.

San je kao vrhunski autoportret ili selfie, a u njemu se često javljaju događaji ili osobe koje tamo nikako ne očekujmo. 

Jedan od najčešćih erotskih snova, kaže psiholog, uključuje nadređenu osobu, pa se ne trebamo zgražati kad se probudimo i sjetimo što smo sanjali.

Seks s nadređenim

Šef simbolizira moć i sposobnost korištenja te moći, pa san s njim ukazuje i na našu želju za isticanjem na radnom mjestu - kaže psiholog.

Seks s partnerom

Sanjanje seksa s partnerom ne može biti loša stvar, čak ni ako u snu eksperimentirate i radite stvari koje inače ne radite - kaže Wallace i dodaje da ni to ne znači da nešto u našoj vezi ne štima.

Wallace objašnjava da seks s partnerom obično znači da se stvarno osjećamo ugodno s njim, te da eventualno želimo u krevetu isprobati neke nove stvari.

"Takav san pokazuje da nastojite ostati vjerni sebi i želite raditi stvari onako kako vama najviše odgovara",  rekao je i dodao kako može značiti i da je vrijeme da začinite stvari u spavaćoj sobi. 

Seks sa susjedom

Od njega ste posudili vadičep, on je vama nahranio mačku i sad vam napada san? Ništa neobično - kaže psiholog.

"Manje više svi imamo neke velike snove i ambicije, a san o seksu sa susjedom pokazuje spoznaju da postoje i neke realnije ambicije do kojih ćemo lakše doći; nešto što je bliže kući, recimo", rekao je Wallace za The Sun i dodao da sanjanje seksa sa susjedom pokazuje i da postajemo svjesniji sebe i svog osobnog razvoja.

Kopirati
Drag cursor here to close