Što preferirate?

Omiljena poza u seksu otkriva tvoju i njegovu osobnost

Ono što preferirate u krevetu, može puno reći o vašem odnosu s partnerom
Lifestyle / Seksualnost | 23. 03. 2024. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omiljena poza otkriva puno o vezi, pa su tako parovi koji prakticiraju pozu kaubojke skloni eksperimentiranju, dok pozu žlice vole oni kojima je najvažnija intimnost, piše MissZdrava.

Misionarska poza

Dinamika u krevetu otkriva puno o samoj vezi. Parovi koji vole misionarsku pozu već su dugo zajedno i gotovo da jedno drugome završavaju rečenice. Njihov je brak stabilan, ali i u rutini. Međutim, njima to ne smeta, oni se u takvom odnosu osjećaju ugodno i sigurno. Ljubav koju osjećaju jedno prema drugome s godinama se produbila, ali malo raznovrsnosti u spavaćoj sobi neće im štetiti, tvrdi američka stručnjakinja za veze i seks Nikki Ransom-Alfred.

Žena gore

Poza u kojem je žena gore znak je da se ovi parovi znaju zabavljati. Oni su samopouzdani, vole eksperimentirati i istraživati vlastitu seksualnost. Neće se ustručavati i sami će se pobrinuti za svoj užitak. Veza im se temelji na kompromisu i povjerenju, a svaki od partnera jednako se trudi oko rješavanja problema, tvrdi osnivačica portala za ljubav i romantiku "My Secret Luxury", Stacy Rybchin.

Doggy style

Parovi koji uživaju u doggy styleu imaju zabavnu vezu punu avanturističkih trenutaka. Oni su iskreni i otvoreni u seksu, ali i na svim poljima života. Partneri su sigurni u svoju seksualnost i ne srame se svog tijela zbog čega mogu bez imalo zadrške uživati u krevetu. Nisu im strane ni vruće igrice kojima nastoje začiniti svoj seksualni život.

Na boku

Položaj u kojem partneri leže na boku, s time da je muškarac iza žene, poza je koja omogućuje posebnu intimnost. Parovi koji uživaju u pozi žlice brižni su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom. Oni se odlično razumiju, osobito na osjećajnoj razini.

Na neobičnim mjestima

Pod tušem, u autu ili na kuhinjskom stolu, ovi partneri svaki slobodan trenutak koriste za seks. Njihova je veza dinamična, strastvena i prije svega spontana. Ta ih strast tjera toliko daleko da ponekad ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga.

Kopirati
Drag cursor here to close