Singl

Zsa Zsa pred publikom sa novim singlom

"Kada budemo sami" ima potencijal postati velikom radijskom uspješnicom čiju glazbu i tekst potpisuje Ante Pecotić, a produkciju Bojan Šalamon – Shalla
Lifestyle / Zabava | 03. 10. 2017. u 17:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve uspješnija mlada glazbenica impresivnih vokalnih mogućnosti Jelena Žnidarić Zsa Zsa novim singlom "Kada budemo sami" već tjednima osvaja hrvatski radijski eter, a novi je singl nastavak uspješne suradnje koja je započela hit singlom "Sve u meni se budi" s Damirom Kedžom.

"Kada budemo sami" ima potencijal postati velikom radijskom uspješnicom čiju glazbu i tekst potpisuje Ante Pecotić, a produkciju Bojan Šalamon – Shalla. Zsa Zsa kaže kako joj je velika čast biti okružena takvim profesionalcima i iskrenim zaljubljenicima u glazbu jer oko sebe ima tim koji razumije moderni sound i dopušta kreativi da predvlada u stvaranju pjesme.

Pjesma joj je je već donijela drugu nagradu žirija na ovogodišnjem izdanju 20. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, a predstavlja glazbeni smjer u kojem se Zsa Zsa želi ostvariti. Nastala je spontano, a u melodiju se Zsa Zsa zaljubila u trenutku kada je čula samo dio pjesme odsviran na gitari.

"To je bilo to! Ova pjesma je primjer pjesme za koju od prve sekunde imaš viziju. Odmah sam znala kako želim da zvuči, odmah sam zamislila spot i odmah mi je ušla u uho i bila je toliko neposlušna da nije izlazila iz uha. Nadam se da ćete uživati u njoj, baš kao što smo i mi kad smo je snimali", otkriva Zsa Zsa.

Ante Pecotić kaže kako je suradnja sa Zsa Zsom za njega veliki poticaj jer se radi o jednom od najpotentnijih glasova nove, mlade generacije koja će zasigurno osvježiti hrvatsku glazbenu scenu.

"Pored svih naših sjajnih izvođača kojima naša glazbena scena obiluje, pojavljuju se polako, ali sigurno nova mlada imena koja imaju i pomalo drugačije zahtjeve od nas kompozitora. Za mene je to, u profesionalnom smislu, svakako veliki izazov i osvježenje. Vjerujem da će Zsa Zsa svojim novim singlom 'Kada budemo sami' i svim ostalim novim pjesmama koje pripremamo u okviru našeg tima kojeg čine Zsa Zsa, sjajni producent i aranžer Bojan Šalamon Shalla i ja, osvojiti srca publike željne mladih kvalitetnih i novih pjevača za 21. stoljeće".

Zsa Zsa se na glazbenu scenu probila u velikom stilu duetom "Sve u meni se budi" s Damirom Kedžom i pobjedom na Zagrebačkom festivalu, a s pjesmom "Kada budemo sam" u istom tonu nastavlja osvajati hrvatske top liste i svojim singlovima donosi novi moderan sound i dašak svježine hrvatskoj glazbi čija je neupitna kvaliteta već nekoliko puta potvrđena od strane glazbenih stručnjaka i kritičara, iako se nalazi tek na samom početku jedne obećavajuće i kvalitetne karijere, navodi se iz Dallas recordsa.

Lyric video snimili su Nikola Vnučec i Sara Cuklin, a montirao je Matej Matijević.

Kopirati
Drag cursor here to close