Smeta joj pjesma

Vlatka Pokos se obrušila na Lovrena: Hrvati iz Hrvatske nemaju komplekse

“Njemu poručujem da svojim primitivnim ispadima sramoti cijelu reprezentaciju. Ne, Dejane, mi, Hrvati iz Hrvatske koji nemamo komplekse “velikog hrvatstva” mi ne mrzimo “sve hrvatsko”, napisala je Pokos.
Lifestyle / Zabava | 22. 12. 2022. u 07:32 R.I. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlatka Pokos se obrušila na Dejana Lovrena, hrvatskog reprezentativca rodom iz Kraljeve Sutjeske u BiH, zbog pjesme „Lijepa li si“ u kojoj se spominje Herceg Bosna.

Na Instagramu je čestitala voditeljici Ivi Šulentić što nije dozvolila Dejanu Lovrenu pjevatu ustašofilsku pjesmu „Lijepa li si“ Marka Perkovića Thompsona.

“Njemu poručujem da svojim primitivnim ispadima sramoti cijelu reprezentaciju. Ne, Dejane, mi, Hrvati iz Hrvatske koji nemamo komplekse “velikog hrvatstva” mi ne mrzimo “sve hrvatsko”. Volimo svoju domovinu svim srcem i odbijamo pjevati ustašofilske pjesme“, napisala je Pokos i „preporučila mu da nauči elementarne činjenice o ustašama“.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb (@vlatkapokos)

“Posjetite Jasenovac i poklonite se svim nevinim žrtvama koje su ondje klali i ubijali Vaši 'domoljub'. Ustaše, čiji zločinački 'pozdrav' tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice Hrvatske u povijesti“, napisala je nekada popularna hrvatska voditeljica.

Kopirati
Drag cursor here to close