Noćni život

Vikend iza nas: Vrela atmosfera u mostarskim klubovima

Petak i subota bili su rezervirani za legendu narodne glazbe Harisa Džinovića koji je obje večeri okupio brojne posjetitelje svih generacija, a tražilo se mjesto više.
Lifestyle / Zabava | 23. 01. 2023. u 11:40 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Buran vikend je iza Mostara. Naime, vikend svjedoči kako je Mostar itekako popularna destinacija za izlaske i tijekom zimske, a ne samo ljetne sezone.

Hladno vrijeme i kiša nisu omeli brojne ljubitelje noćnog života da iskoriste priliku te iskuse ono što su im klubovi ponudili.

Mlade snage

Najviše prašine digao je nastup popularnog srbijanskog pjevača i regionalne teen zvijezde u Golden Cubeu.

Voyage je napunio Golden do posljednjeg mjesta, a obožavateljima nije smetalo ni čekanje u koloni koja se zbog velike zainteresiranosti stvorila na ulazu.

Podsjetimo, prije nastupa, u studiju Bljeska Voyage je snimio najnoviju epizodu Davcast podcasta koja će se emitirati u ponedjeljak na našem YouTube kanalu u 20:00 sati.

Nekoliko ulica dalje u Tao clubu Mostar nastupala je još jedna mlada zvijezda Zorana Mićanović. Javnost ju je upoznala pjesmom 'Sikter', a Zorana slovi za jednu od nada srbijanske glazbene scene.

O njezinoj popularnosti svjedoče i brojne fotografije punog Tao cluba.

Dvije noći 

Ljubitelji narodne glazbe došli su na svoje i u Gastro pubu "Nova priča". Petak i subota bili su rezervirani za legendu narodne glazbe Harisa Džinovića koji je obje večeri okupio brojne posjetitelje svih generacija, a tražilo se mjesto više.

Zbog velike zainteresiranosti Džinović je 'produžio' svoj boravak u Mostaru, a oba dana orili su se njegovi najveći hitovi poput pjesama "Muštuluk", "Pariške kapije", "Dajte vina hoću lom"...

Foto: Screenshot / Haris Džinović u Gastro pubu "Nova priča"

Puno je bilo u subotu i u Taboo restaurant baru gdje je okupljene zabavljao Fatmir Sulejmani. Atmosfera je bila odlična, a Sulejmani opravdao očekivanja publike.

Bilo kako bilo, ponuda mostarskih klubova obećava i za idući vikend, a ne sumnjamo kako će mostarski klubovi opravdati povjerenje publike.

Kopirati
Drag cursor here to close