Prvakinja Hrvatske u motocrossu

VIDEO | Djevojka iz BiH šarmirala i Severinu: "Sve si nas kupila"

''Voziš bike, pjevaš savršeno i sviraš gitaru'', Filip je bio zadivljen, a složili su se i ostali.
Lifestyle / Zabava | 21. 10. 2023. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U peto audicijskoj emisiji Superstara predstavila se Mia Ribić iz Velike Kladuše, peterostruka prvakinja Hrvatske u motocrossu u muškoj konkurenciji. Saznanje da se bavi motocrossom već je oduševilo žiri.

Brojni talenti

Mia je za prvu pjesmu odabrala Girl on Fire Alicije Keys, koju je i odsvirala na gitari, prenosi Index.hr

''Voziš bike, pjevaš savršeno i sviraš gitaru'', Filip je bio zadivljen, a složili su se i ostali. Mia je otpjevala i a capella verziju pjesme Olivije Rodrigo Happier, koja im se svidjela još više. ''To je prekrasno, to je to!'' kratka i jasna je bila Nika.

@superstarcroatia Prvakinja u motocrossu Mia Ribić oduševila je pjesmom 'Happier' #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr original sound - SuperStar Croatia

Tončija je šokirala činjenica da je Miji ovo prvo glazbeno iskustvo: ''Dokazala si da si jaka žena, ali i ranjiva. Druga pjesma je pokazala tvoju ranjivost i to je prekrasno''.

''Mislim da si nas sve ovdje kupila. Malo je takvih žena. Ja te želim vidjeti i slušati još'', zaključila je Severina, a Mia je prošla dalje uz četiri da.

Zbog nje se mijenjala pravila 

Zbog Mije su se u motocrossu mijenjala čak i pravila, a redovito pobjeđuje svoje muške kolege.

''Ljubav prema motocrossu sam naslijedila od svog tate. On me uveo u taj svijet prije 14 godina jer je također bio vozač. Kad sam prvi put sjela na motor, imala sam četiri godine, nisam još znala ni bicikl voziti'', rekla je Mia.

Sa samo pet godina Mia je počela pobjeđivati dečke koji su bili dvostruko stariji od nje, a o koliko je velikom talentu riječ vrlo je brzo shvatio i savez, koji je zbog nje čak mijenjao i svoj pravilnik.

''Pravilo je bilo da djeca mogu početi voziti utrke prvenstva Hrvatske s navršenih šest godina. S obzirom na to da sam već s pet godina bila veoma brza i uspješna, pravilnik je promijenjen te sad djeca s navršenih pet godina imaju pravo nastupiti na utrci Hrvatskog prvenstva", pojasnila je.

Dečkima, kaže, nije svejedno kada ih pobijedi, ali se nauče nositi s tim.

"Više puta sam osjetila neku ljubomoru s njihove strane, što meni teško pada jer izvan staze mi nisu samo konkurenti, već ih gledam i kao prijatelje'', kaže Mia koju na Instagramu prati gotovo 100 tisuća ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close