Glazbena legenda

Veliki uskršnji koncert Željka Bebeka u Čapljini, ulaznice u prodaji

Čapljina i šira okolica svih generacija, imat će priliku doživjeti nezaboravne trenutke s glazbenom legendom
Lifestyle / Zabava | 16. 02. 2019. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon vrhunskih rasprodanih koncerta po Hrvatskoj, Željko Bebek stiže i u Hercegovinu, točnije u Čapljinu. Ovaj pjevač iznimno se raduje ovom koncertu pred svojom publikom, a održat će se točno na Uskrs, 21. travnja, u Športskoj dvorani s početkom u 20 sati.

Čapljina i šira okolica svih generacija, imat će priliku doživjeti nezaboravne trenutke s glazbenom legendom, koji nikoga na koncertu ne ostavlja ravnodušnim, navode organizatori iz agencije Song Events.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Kupikartu.ba te na prodajnim mjestima: Čapljina - Caffe bar Hennessy, Ljubuški - Caffe bar Raffaello, Međugorje - Pivnica Međugorje, Čitluk - The Basement Pub, Mostar - Caffe slastičarna Aldi.

Foto: Promo / Koncert Željka Bebeka u Čapljini

Cijena ulaznica je 15 KM za parter, 20 KM za tribine i 35 KM za VIP zonu.

Stajaći stolovi mogu se rezervirati samo u VIP zoni. Broj ograničen. Uvjet za rezervaciju stola: uz minimalno četiri ulaznice kupljenih u pretprodaji te uz konzumaciju jedne boce žestokog pića iz ponude. Stolove možete rezervirati isključivo NAKON KUPNJE ULAZNICA na broj: 063 447 589 ili na mail: [email protected].

Također, sve informacije o koncertu, ulaznicama i rezervacijama, možete dobiti na broj 063447589 ili na mail: [email protected].

Djeca do 10 godina ulaze besplatno.

Kopirati
Drag cursor here to close