13.-15. kolovoza

Uskoro počinje Nektar OK Fest, predstavljamo bogat program

Prvi festivalski dan započinje na Sky Cola OK summer stage-u uz Dj-eve Sinisu Tamamovica i Alexader G, potom slijedi nastavak programa na Sensation OK stage-u u OK kampu uz Love Hunters i Mortal Kombat.
Lifestyle / Zabava | 10. 08. 2021. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostalo je još svega nekoliko dana do sedmog po redu Nektar OK Festa na Tjentištu, koji se na ovoj dobro poznatoj lokaciji i jednoj od najljepših u regiji, održava od 13. do 15. kolovoza.

Sve posjetitelje očekuje mnoštvo sadržaja, koji pored bogatog glazbenog programa u okviru kojeg će nastupiti najpoznatija glazbena imena iz regiona, obuhvataju i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjetu nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku Sutjeska.

Prvi festivalski dan započinje na Sky Cola OK summer stage-u uz Dj-eve Sinisu Tamamovica i Alexader G, potom slijedi nastavak programa na Sensation OK stage-u u OK kampu uz Love Hunters i Mortal Kombat.

Večernji sati na Jägermeister main stage rezervirani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti Van Gogh, Goran Bare & Majke, Brkovi i Moreuz. Za one najizdržljivije slijedi program na OK After Party uz Sinisu Tamamovica i Alexader G.

Drugoga dana, program starta od 12:00 kraj bazena uz Mladena Tomica, Tonija Juranovića i Neb Jacka.

Od 14:00 u OK Book zoni održat će se promocija knjige Dušana Vesića „Bunt dece socijalizma“. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sensation OK stage-u pobrinuti Marčelo i Napeti Quintet, te Atheist Rap. Ljubitelji sedme umjetnosti uživat će u filmskoj projekciji na OK Cinema stage-u gdje je na programu projekcija filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, redatelja Mladena Matičevića.

Groznica subotnje večeri čeka cvs na Jägermeister main stage-u uz Bajagu i instruktore, TBF, Buč Kesidi i Who see. Po završetku programa slijedi selidba u OK kamp na after party  uz Mladena Tomica i Tonija Juranovića.

''Ukoliko se i pojavi umor poslednjeg festivalskog dana, tu smo da ga otjeramo odličnim programom koji je na rasporedu. Energiju ćemo tako redom povratiti na Sky Cola OK summer stage-u uz Marinu Karamarko, uz mali predah u OK Book zoni gdje se družimo sa Markom Šelićem Marčelom'', priopćili su organizatori OK festa.

Od 16:00 na Sensation OK stage-u planiran je fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi Zoster i Ritam Nereda. Prostor ispred Hotela Mladost od 21:00 zauzima OK cinema stage, gdje će biti emitiran dokumentarni film „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva.

U samom finišu na Jägermeister main stage-u publika će moći uživati uz Hladno pivo; Darka Rundeka & ekipu; Kandu, Kodžu i Nebojšu, te SOPOT.

Završnicu sedmog po redu Nektar OK Festa posjetitelji će provesti uz Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Partiju, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close