Sudbonosno da

Sudbonosno 'da' u Las Vegasu: Ella Dvornik se udala za Charlesa Pearcea

Ella i Carles su prethodnih dana odmarali u Meksiku, a nakon toga uputili su se u Las Vegas gdje su izgovorili sudbonosno "da".
Lifestyle / Zabava | 15. 02. 2019. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ella Dvornik, hrvatska blogerka i kćerka pokojnog pjevača Dine Dvornika, se nakon pet godina veze udala za svog izabranika Charlesa Pearcea s kojim ima kćerku Balie Dee.

Ella i Carles su prethodnih dana odmarali u Meksiku, a nakon toga uputili su se u Las Vegas gdje su izgovorili sudbonosno "da".

"Prije 5 godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam. Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom. Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako, jako teško. Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! Tek vjenčani! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena)", napisala je Ella objašnjavajući svojim fanovima kako su se odlučili za vjenčanje u Las Vegasu.

Za ovu priliku Ella je odabrala haljinu Juraja Zigmana, a Charles klasično crno odijelo.

Kopirati
Drag cursor here to close