Zimske radosti

Ski Kraljica Kupres i ovog vikenda poziva na sniježni provod

Iz Ski Kraljica Kupres pozivaju sve zaljubljenike u planinu, snijeg, snježne sportove, i odmicanje od svakodnevice da iskoriste priliku i uživaju u sadržajima ski centra.
Lifestyle / Zabava | 03. 02. 2023. u 09:32 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je skijaška sezona na Kupresu ove godine počela dosta kasnije nego što je to bio slučaj proteklih godina sniežnog provoda ne nedostaje. Iz Ski Kraljica Kupres pozivaju sve zaljubljenike u planinu, snijeg, snježne sportove, i odmicanje od svakodnevice da iskoriste priliku i uživaju u sadržajima ski centra.

Na sjeveroistočnom dijelu Kupresa, na padinama planine Stožer, čeka Vas naš ski centar – sa čak 6 opremljenih i uređenih staza dugih preko 10km koje sežu i do 1758m, restoran Kupreška kuća s 300 sjedećih mjesta, otvorenim kaminom i vrhunskom ponudom toplo, ugodno i apsolutno savršeno mjesto koje će upotpuniti Vaše nezaboravno iskustvo!

Iz Ski Kraljica Kupres napominju kako je u ponudi i noćno skijanje. Svakog petka i subotom skijat će se moći od 18 do 21 sata.

Cijene karata za noćno skijanje iznose 15 KM.


Radno vrijeme Ski centra je svaki dan od ponedjeljka do četvrtka od 10 do 16 sati. Cijena 'ski passa' iznosi 20 KM.

Radno vrijeme vikendom je od 9 do 16 sati, uz dnevnu kartu od 30 KM, te poludnevnu od 20 KM.

Otkrijte snijegom zavijene tajne ovog očaravajućeg kutka koji se smjestio u jugozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, na Kupreškoj visoravni površine 567 km2 i nadmorskoj visini oko 1300m.

 

Kopirati
Drag cursor here to close