Lady Gaga

Shrvana: Slavna pjevačica zbog bolesti otkazala europsku turneju

Zbog lošeg zdravstvenom stanja Lady Gaga je morala otkazati i preostalih 10 koncerata. Jednostavno nije moguće da ih pjevačica odradi.
Lifestyle / Zabava | 03. 02. 2018. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lady Gaga boluje od fibromialgije, bolesti nepoznata uzroka koju karakteriziraju duboki bolovi, osjetljivost i zakočenje mišića, tetivnih pripoja i susjednih mekih tkiva.

Gaga je zbog činjenice da se bolest teško dijagnosticira čak snimila i dokumentarni film kako bi pomogla ljudima koji pate od istih simptoma i bolesti, a da to možda i ne znaju.

No, nažalost pjevačica je i dalje u borbi s ovom bolesti. Iako su mnogi predviđali da će stanje s vremenom biti bolje, to nažalost nije tako.

Zbog lošeg zdravstvenom stanja Lady Gaga je morala otkazati i preostalih 10 koncerata. Jednostavno nije moguće da ih pjevačica odradi. Gaga se oglasila putem društvenih mreža te izazvala salve zabrinutosti obožavatelja.

Gaga je trebala nastupiti u Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Njemačkoj, Švedskoj, Danskoj i Francuskoj u sklopu svoje svjetske turneje 'Joanne'

- Nažalost Lady Gaga pati od teških bolova zbog kojih ne može nastupati - stoji u objašnjenju koje je objavio Live Nation.

- Tako sam shrvana, ne znam kako bih to opisala - rekla je Lady Gaga u izjavi objavljenoj na Twitteru.

- Moj liječnički tim podržava odluku da ostanem kod kuće - dodala je 31-godišnja pjevačica.

- Moram sebe i svoje zdravlje staviti na prvo mjesto - rekla je.

 Novci će kupcima karata biti vraćeni, a Lady Gaga nada se što skorijem oporavku i nastupu u gradovima u kojima su koncerti otkazani.

U rujnu 2017. Lady Gaga je hospitalizirana zbog jakih bolova te je otkazala nastup u Rio de Janeiru.

Kopirati
Drag cursor here to close