Nekad i sad

Sharon Stone otkrila što danas misli o "Sirovim strastima"

"Mislim da su 'Sirove strasti' napravljene u pravom trenutku povijesti jer je radnja filma naše strahove i sumnje u trenutku promjene moći za žene. Sumnjam da bi danas imao takvu notu senzacionalizma kakvu je imao tada", kaže Stone.
Lifestyle / Zabava | 29. 10. 2019. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo tko nije upoznat s intrigantnim kultnim klasikom "Sirove strasti". Ako se netko i slabo sjeća radnje, onda se svakako sjeća legendarne Sharon Stone (61) koja je u ovom filmu iz 1992. godine imala glavnu ulogu. Posebno se to odnosi na kultnu scenu u kojoj Sharon nakratko pokazuje međunožje.

Page Six prenosi da glumica nije sigurna bi li takav film mogao biti snimljen u ovoj godini.

"Mislim da su 'Sirove strasti' napravljene u pravom trenutku povijesti jer je radnja filma naše strahove i sumnje u trenutku promjene moći za žene. Sumnjam da bi danas imao takvu notu senzacionalizma kakvu je imao tada", kaže Stone.

"Kada sam započela karijeru bila su tek dva načina na koja sam smjela sjesti - prekrižiti članke ili staviti članke ispod stolice", kaže Stone.

"Sirove strasti" prate priču detektiva (Michael Douglas) koji se upusti u vezu s glavnom osumnjičenicom istrage o ubojstvu (Stone). Jedna od kultnih scena filma nastala je u trenutku kada je Stone raširila noge tijekom ispitivanja u sobi prepunoj muškaraca.

Video: Basic Instinct - Interview Scene

"Kada sam bila mlađa, svi su mi govorili što ne valja s mojim tijelom - previše toga, previše ovoga. Kada sam upala u 'Sirove strasti' zaposlili su vizašista koji mi je svakodnevno stavljao tone šminke i svakodnevno sam išla u svoju prikolicu skidati svu tu šminku. Nije mi bilo dozvoljeno odabrati vizažista niti je moje ime stajalo iznad naslova filma na plakatu", otkriva glumica.

Film "Sirove strasti" imao je dvije nominacij za Oscara, a Sharon Stone za Golden Globe. Glumičin povratak u filmu "Sirove strasti 2" (2006.) bio je flop - dobila je Zlatnu malinu za tu ulogu.

Komentirala je i da sada voli svoje tijelo na kojemu je zahvalna.

"Počela sam shvaćati da ću biti više poput europskih žena koje s godinama postaju sve ljepše i koje mogu razumjeti da su žene pune ljepše od djevojaka jer znaju nešto", kaže glumica, a prenosi Page Six.

Danas kad je postala zrela žena koja je načela sedmu deceniju života, još se dobro osjeća, a najnovija uloga povjerena joj je u filmu Stevena Soderbergha "The Laundromat", koji je na filmskom festivalu u Veneciji ove godine bio nominiran za Zlatnog lava, a od 18. listopada prikazuje ga platfoma Netflix.

Video: The Laundromat | Official Trailer | 
Kopirati
Drag cursor here to close