Brat milijunaš, ali...

Sestra Davida Beckhama u velikim financijskim problemima

U vrijeme dok je njezin brat David za novogodišnju zabavu potrošio 30.000 funti, Lynne je putem Facebook stranice na prodaju ponudila neke dječje odjevne predmete. Pritom njezina financijska kriza datira odranije...
Lifestyle / Zabava | 06. 01. 2019. u 22:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: The Mirror / David Beckham na vjenčanju svoje sestre Lynne

David Beckham jedan je od najpopularnijih Engleza, a zasigurno spada i u krug bogatijih. Svoje milijune Beckham je zaradio igrajući nogomet i prodajući svoj imidži poznatim svjetskim modnim markama. U novije vrijeme pokazao se i kao sposoban investitor. Njegova se imovina procjenjuje na 380 milijuna eura.

Potpuno suprotno izgleda život njegove starije sestre Lynne Beckham (47), koja jedva sastavlja kraj s krajem.

Kako bi svoj kućni proračun održala u kakvoj-takvoj ravnoteži, Lynne Beckham sve češće prodaje neke vlastite stvari putem Interneta.

U vrijeme dok je njezin brat David za novogodišnju zabavu potrošio 30.000 funti, Lynne je putem Facebook stranice na prodaju ponudila neke dječje odjevne predmete. Pritom njezina financijska kriza datira odranije, jer ovo nije prvi put da pokušava zaraditi novac prodajom starih stvari iz svoje kuće.

Ako je brat tako bogat, a sestra jedva drži glavu iznad vode, logično pitanje je: Može li brat pomoći sestri?

Međutim, The Sun piše kako su odnosi između njih dvoje prilično komplicirani. David Beckham je u prošlosti u više navrata financijski pomogao svojoj sestri, a prije desetak godina čak joj je kupio kuću u mjestu Romford. Navodno je kuća plaćena 250 tisuća funti, a danas vrijedi gotovo dvostruko više.

Odnosi između brata i sestre postali su napeti već nakon njezine udaje za Colina Everyja, 1999. godine.
Iako David Beckham nije odobravao sestrin brak s njezinim izabranikom, bio je prisutan na vjenčanju.

Lynne Beckham se razvela 2011. godine i od toga je trenutka počela živjeti od socijalne pomoći.

Kopirati
Drag cursor here to close