Bacio curu s jahte

Ronaldo: I zato čuvaj me se mala, jer ja sam stari morski vuk...

Fotografi su zabilježili kako Ronaldo baca Georginu s jahte u more. Klasična igra tinejdžera, reklo bi se, ali kad imaš takvu jahtu, vjerojatno ti nijedna ljepotica neće zamjeriti...
Lifestyle / Zabava | 08. 08. 2018. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekima je arogantan, drugima smeta njegova narcisoidnost, treći su skloni vjerovati kako ovaj sjajni nogometaš uopće nije ljudsko biće, ali jedno je sigurno - Cristiano Ronaldo nije samo hladni kolekcionar rekorda i milijuna eura na vlastitome računu.

Poznat je i njegov karitativni angažman, posebice kad su u pitanju pomaganja dječjim ustanovama i školama, a veliki skandal s utajom poreza u Španjolskoj, i uvjetna zatvorska kazna, kao da nije naštetio njegovome imidžu.

Dolaskom u Juventus, Ronaldo je uveo pravu revoluciju u Serie A, a Stara dama je već prije početka sezone na njegovome brandu zaradila veliki dio novca koji je torinski klub do sada uložio u Portugalca.

Njegova izjava kako prelazak u Juventus ne smatra nikakvim odlaskom u mirovinu, nego kako ima iznimno velike ambicije s novim klubom, svjedoči o snazi i motiviranost 33-godišnjeg nogometaša.

Ronaldo je u zadnje vrijeme i po pitanju privatnog života ušao u potpuno novu fazu, a njegova prijateljica Georgina i četvoro djece, čine ga uistinu ispunjenim i sretnim čovjekom.

Prilikom nedavnog odmora na Ibizi, CR7 je bio opušten i željan igre na moru. Tako su fotografi zabilježili kako Ronaldo baca Georginu s jahte u more. Klasična igra tinejdžera, reklo bi se, ali kad imaš takvu jahtu, vjerojatno ti nijedna ljepotica neće zamjeriti što si ju poslao u ''ralje'' ribama...

Kopirati
Drag cursor here to close