Petak, 12.8.2022.

Rokerski spektakl velikog Željka Bebeka sutra u Herceg Etno selu

Od organizatora koncerta Željka Bebeka u Herceg Etno selu, doznajemo da je zanimanje za koncert odlično, i da će sve svi koji planiraju doći na koncert zasigurno imat skoro 2 sata nezaboravne zabave.
Lifestyle / Zabava | 11. 08. 2022. u 11:27 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od velikog koncerta Željka Bebeka u Herceg Etno selu, 12.08. dijeli nas svega jedan dan, a ususret Bebekovom nastupu na najljepšoj ljetnoj pozornici na otvorenom u Hercegovini, nedavno je iz tiska izašla i dugo iščekivana autobiografija Željka Bebeka „U inat svima“ u kojoj je legendarni rocker zaista otvorio dušu i svojim poklonicima na stranicama knjige razotkrio svoje uspone i padove, svoje najintimnije emocije i brojne zanimljivosti iz rockerskog života.

U ovom iskrenom i jedinstvenom štivu, Bebek zorno opisuje i svoje odrastanje i dječačke dane u Sarajevu, kada je tek maštao o svom bendu i velikoj karijeri, ali priča i o uspjehu uz Bijelo dugme.

„Ljudi će me pitati: ‘je li stvarno sve rečeno?’. Moram reći da je najveći dio koji je svijetu zanimljiv u knjizi, no ima škrinjica, koju nisam odao i čije tajne neću odati, ali knjizi ne nedostaju“, poručio je Bebek prije 15-ak dana na promociji autobiografije koja se uz mini koncert održala u prostoru Croatia Recordsa u Zagrebu. Bebeka je na promociji autobiografije bodrila obitelj, a sin Zvone je s njim i zasvirao.

A taj doživljaj uskoro očekuje i Hercegovce, jer će otac i sin Bebek na predstojećem koncertu također podijeliti pozornicu Herceg Etno sela, a Željku i Zvonimiru će to biti prvi put da će zasvirati u amfiteatru.

Nakon što su obojica premijerno prvi put zajedno nastupili na CMC festivalu u Vodicama 2017. godine, otac i sin postali su muzički nerazdvojni. Pjesma koju su tada izvodili bila je „Ono nešto naše“ i s njom je sve započelo, dok danas već imaju i svoj obiteljski hit „Kakav otac takav sin“, a u ovoj pjesmi Zvone gostuje i kao pjevač. Singl u kojem su vokale udružili tata i sin Bebek objavljen je na Željkom 76. rođendan a pjesma je postala regionalni hit preko noći.

Mladi Bebek priznaje da je njegova najveća ljubav već dugo rock muzika i gitara, pa se savršeno uklopio u Bebek bend, na što je Željko uistinu ponosan. „Ono što se meni najljepše desilo u karijeri u ovom, nekako seniorskom vremenu to je da se prije 3 godine u moj glazbeni projekt uključio moj sin Zvone, koji je prvo nastupao kao poseban gost na mojim koncertima, a u međuvremenu je postao punopravni član moga benda i moj aktualni album „Mali oblak ljubavi“ je prvi album na kojem smo zajedno u svirci i pjesmi. U vrijeme kad je nastupao povremeno s nama kao poseban gost, ja sam već tada prepoznao koliko ga publika voli i bilo je jasno da treba postati punopravni član benda“, otkrio nam je Željko Bebek.

Kako Zvone doživljava suradnju s ocem, ispričao nam je s malo riječi, ali s velikom emocijom.

„Muzički za tatu mogu reći da sam njegov veliki obožavatelj i to baš svega što je on radio od svog početka do danas, i da mi je čast i zadovoljstvo stati rame uz rame uz njega na bini. Željko je moj uzor, moj prijatelj i moj otac“, emotivno komentira Zvone Bebek, koji je ovih dana iz dana u dan na turneju sa Željkom i Bebek bendom.

Od organizatora koncerta Željka Bebeka u Herceg Etno selu, doznajemo da je zanimanje za koncert odlično, i da će sve svi koji planiraju doći na koncert zasigurno imat skoro 2 sata nezaboravne zabave.

Koncert su podržali Elektroprivreda HZHB i Jack Daniel's. Još vrlo mali broj ulaznica ostao je u prodaji online putem sustava kupikartu.ba , te ne recepciji Herceg Etno sela.

Kopirati
Drag cursor here to close