Sretni i zaljubljeni

Prve fotografije Danijele Martinović i novog dečka: Ljubav je u zraku

"Nisam planirala nijednu od najljepših stvari u životu, sve su se dogodile slučajno. Obasjana zrakom izlazeće ljubavi prepustila sam se. Koračamo, lako i prirodno", govori Danijela.
Lifestyle / Zabava | 05. 03. 2023. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kriminalistički inspektor Josip Plavić nova je ljubav pjevačice Danijele Martinović koja je u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju otkrila kako su joj zrele godine donijele mir, slobodu i sreću, a tom pozitivnom energijom je neplanirano privukla i ljubav.

Najneobičnije okolnosti 

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", otkriva Danijela Martinović za novi broj magazina Gloria i dodaje kako njihova priča ima temelje za scenarij ljubavnog filma.

"Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", govori pjevačica i otkriva koji bi trenutak bio najromantičniji u tom filmu.

"To bi bila vožnja quadom kroz šumu. On je u jednom trenutku stao i ugasio motor. Nije mi bilo jasno zašto smo stali no tada mi je rekao: 'Pogledaj! Stojimo na poluotoku u obliku srca. Znaš li što će ovdje biti? Šuma otvorenog srca. Želio bih da ovdje ljudi dolaze i uživaju. To je zapravo tvoja šuma'". 

"Nisam planirala" 

Danijela je na pitanje o zajedničkom životu kratko kazala kako trenutačno uživaju u zajedničkim trenucima i puštaju da ih život vodi tamo gdje trebaju biti te da se njezin novi partner dobro nosi sa svime što njezin posao, i činjenica da je javna osoba donose, ali mu to niti nije toliko strano jer je u prošlosti imao kontakata s glazbom.

Foto: CROPIX / Prve fotografije Danijele Martinović i novog dečka

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je - prepustiti se. Nisam planirala nijednu od najljepših stvari u životu, sve su se dogodile slučajno. Obasjana zrakom izlazeće ljubavi prepustila sam se. Koračamo, lako i prirodno", govori Danijela koja u novom intervjuu otkriva je kako je postigla unutarnji mir, na koji je odnos najponosnija, ali i kada možemo očekivati njezinu novu knjigu, autobiografiju.

Kopirati
Drag cursor here to close