Teške optužbe

Princ William snimljen prvi put nakon bratovih prozivki: Nabacio osmijeh

Lifestyle / Zabava | 12. 01. 2023. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Max Mumby / Princ William snimljen prvi put nakon bratovih prozivki

Princ William snimljen je u javnosti prvi put nakon objave memoara princa Harryja koji sadrže intimna otkrića o kraljevskoj obitelji.

U društvu supruge 

Članovi britanske kraljevske obitelji zadnjih su dana pod povećalom javnosti zbog skandaloznih memoara princa Harryja, prenosi Showbuzz.hr.

Njegov brat, princ William, sada je prvi put viđen u javnosti nakon objave knjige "Spare". Budućeg kralja fotografi su ulovili u društvu supruge u automobilu ispred dvorca Windsor, a fotografije je objavio Daily Mail.

Princ je nabacio široki osmijeh i izgledao je opušteno, unatoč teškim optužbama koje je brat iznio protiv njega.

Harry je u svojim memoarima brata prozvao zbog lošeg tretmana prema njegovoj supruzi Meghan, a opisao je i jednu od njihovih zadnjih svađa, kada su se čak i fizički obračuna. No ono što je možda i najšokantnije je objašnjenje zašto se knjiga zove "Spare", odnosno "rezerva", a Harry tvrdi da se tako njega oslovljavalo tijekom odrastanja dok je William od rođenja bio nasljednik.

Optužbe 

"Došao sam na svijet za slučaj da se nešto dogodi Willyju", piše Harry u svojim memoarima i opisuje svoj život kao misiju da odvrati bratu pažnju i zabavi ga, ali i da bude tu u slučaju da Williamu zatreba donator organa, transfuzija krvi ili koštane moždine.

Bombastični memoari princa Harryja izazvali su toliko veliko zanimanje javnosti da su odmah po izlasku postali najprodavanija publicistička knjiga u povijesti.

Izdanje na španjolskom jeziku greškom je pušteno u javnost ranije nego što je planirano, a knjiga je službeno puštena u prodaju u utorak 10. siječnja.

Kopirati
Drag cursor here to close