Neuodno iznenađenje

Princ William i Kate Middleton izviždani tijekom posjete Bostonu

Dočekali su ih neugodni zvižduci dok ih je spiker predstavljao i poželio im dobrodošlicu. Uz to su se iz publike mogli čuti glasno uzvici "SAD, SAD", no kraljevski se par nastavio smijati i fotografirati s obožavateljima.
Lifestyle / Zabava | 01. 12. 2022. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ i princeza od Walesa stigli su u posjet Bostonu, a nakon sastanaka o Kateinu radu o razvoju djece i blještave ceremonije dodjele nagrade Earthshot na kraju njihova putovanja pripremaju se mnoga iznenađenja.

Princ William i Kate Middleton trebali bi ovog tjedna u Bostonu obaviti brojne angažmane tijekom trodnevnog putovanja, prenosi Showbuzz.hr

Tako su se pridružili 20 tisuća ljudi kako bi bodrili Boston Celticse na košarkaškoj utakmici, ali tamo su ih dočekale i neke neočekivane situacije.

Naime, dočekali su ih neugodni zvižduci dok ih je spiker predstavljao i poželio im dobrodošlicu. Uz to su se iz publike mogli čuti glasno uzvici "SAD, SAD", no kraljevski se par nastavio smijati i fotografirati s obožavateljima.

Na samom kraju putovanja bit će održana dodjela nagrada Earthshot Prize koja će ugostiti glumce kao što su Rami Malek i Catherine O'Hara, a na svečanoj dodjeli na kojoj će prisustvovati Kate i William nastupit će i Annie Lennox, Billie Eilish, Ellie Goulding i R&B duo Chloe x Halle.

Uoči događaja par će se nekoliko dana zabavljati u gradu, a također će provesti vrijeme učeći o nekim od inovativnih zelenih tehnologija koje su inkubirane u tom području tijekom posjeta Greentown Labs u Somervilleu, a zatim će odvojiti vrijeme za sastanak s onima koji rade na pružanju podrške ugroženim članovima lokalne zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close