Plač, nevjerica...

Premijerka Srbije 'zaštopala' u studiju i odmah dočekana na 'volej'

Počelo je zapravo obećavajuće: Najprije je naglasila da Vučić "ne pravi video klipove o oporbi", a potom da se oni ne prave ni na Andrićevom vencu. Onda se vratila sebi i tu je došlo do potpune blokade.
Lifestyle / Zabava | 23. 11. 2021. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snimka gostovanja premijerke Srbije Ane Brnabić na televiziji b92 i njezin pokušaj da objasni videa objavljena na društvenim mrežama koja govore protiv Dragana Đilasa, postala je predmet ismijavanja u državi čija je predsjednica vlade.

Za razliku od brojnih kolega iz inozemstva, koji posao premijera doživljavaju kao mogućnost da služe građanima, premijerka Srbije svoje radno mjesto promatra kao poziciju s koje može najbolje služiti svom gazdi i šefu stranke, piše Nova.rs.

Počelo je zapravo obećavajuće: Najprije je naglasila da Vučić "ne pravi video klipove o oporbi", a potom da se oni ne prave ni na Andrićevom vencu (ulica i okolno naselje u Beogradu gdje se nalazi službeno sjedište predsjednika Srbije - nap.a).

Onda je prešla na sebe i tu je došlo do potpune blokade.

“Dakle, da sam ja… Zato što je to jedna od stvari koja je meni bila najstrašnija od sve krađe, koje…. Koje, Đilas… Am… Vršio dok je bio vlast. Sve krađe koje…. Koje je on, nažalost svih nas, a najviše nažalost dece… Amm, dakle…”, mučila se Brnabić sklopiti rečenicu, dok ju je s punom pažnjom slušao voditelj Fokusa.

Na kraju je odustala i prešla na drugu temu, prekinuvši neprijatnu tišinu koja je zavladala u studiju.

"Brnabić se opet pokvario – čuknite ga malo da proradi", jedan je od naslova kojim se njezin nastup karikira, a pojavila se i YouTube verzija "Brnabić se opet pokvario", s doradom originala.

Video: Brnabić se opet pokvario 
Kopirati
Drag cursor here to close