Seksulano uznemiravanje

Pljušte optužbe: Otpuštena tri glavna producenta Ellen DeGeneres showa

Bivši zaposlenici optužili su Gavina za neprimjereno dodirivanje i upravljanje ljudima zastrašivanjem i strahom, dok su Leman i Norman optuženi i za seksualno uznemiravanje.
Lifestyle / Zabava | 20. 08. 2020. u 22:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images /  Ellen DeGeneres sa svojom suprugom Portijom De Rossi 

Tri vodeća producenta Ellen DeGeneres Showa otpuštena su zbog optužbi za mobing, nedolično ponašanje i seksualno uznemiravanje.

Glasnogovornik Warner Brothersa potvrdio je da se emisija "razišla" s izvršnim producentima Edom Glavinom i Kevinom Lemanom i izvršnim koproducentom Jonathanom Normanom.

U priči objavljenoj početkom ove godine, nekoliko bivših zaposlenika izjavilo je za Buzzfeed News da su iskusili rasizam dok su radili na showu, koji je osvojio više od 60 nagrada Emmy od kada je prvi put emitiran 2003. godine.

Ed Glavin i Kevin Leman negirali su optužbe na svoj račun, dok Jonathan Norman nije ništa javno komentirao.

Bivši zaposlenici optužili su Gavina za neprimjereno dodirivanje i upravljanje ljudima zastrašivanjem i strahom, dok su Leman i Norman optuženi i za seksualno uznemiravanje.

Foto: Getty Images / Producenti Jonathan Norman, Andy Lassner, Kevin Leman, Ed Glavin i Mary Connelly 2015. godine s nagradom Emmy 

Jonathan Norman je navodno nekim muškarcima iz tima nudio razne pogodnosti za seksualne usluge, a jedan suradnik ga je optužio da je na privarnoj zabavi Norman od njega tražio oralni seks.

U ranijim izjavama za Buzzfeed News, Leman je negirao "bilo kakvu seksualnu neprimjerenost", a Norman rekao da "stoposto kategorički negira sve navode".

DeGeneres se u početku se distancirala od tvrdnji o toksičnom radnom okruženju, rekavši u e-mailu poslanom na adrese zaposlenika da su je "pogrešno predstavili ljudi koji rade sa mnom i za mene", no potom se ispričala svom osoblju i rekla da joj je "drago što su joj ukazali na probleme".

Brojne poznate osobe, poput pjevačice Katy Perry i komičara Kevina Harta, podržali su donedavno omiljenu svjetsku voditeljicu, no mnogi su se izjasnili protiv nje, primjerice glumac Brad Garrett iz serije "Svi vole Raymonda".

"The Ellen DeGeneres Show" svakodnevno ima gotovo tri milijuna gledatelja. Njezin moto je "Budi ljubazan".

Kopirati
Drag cursor here to close