Prisluškivala ga

Pjevačica razbila automobile srbijanskog generala

Snimkom na kojoj Ljupka razbija dva automobila srpskog generala policije Dragiše Simića počela je ogromna afera o kojoj danima priča cijela regija
Lifestyle / Zabava | 23. 09. 2020. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovih dana na društvenim je mrežama nemoguće bilo ne naletjeti na snimku na kojoj bijesna Ljupka Stević, srpska folk pjevačica, kamenjem i šipkama razbija dva automobila ispred zgrade u kojoj živi dok je susjedi snimaju.

Snimkom na kojoj Ljupka razbija dva automobila srpskog generala policije Dragiše Simića počela je ogromna afera o kojoj danima priča cijela regija, piše Index.

Ljupka je nakon vandalskog čina privedena u policiju, a u međuvremenu se saznalo da je fizički nasrnula na Simića i ozlijedila ga po licu.

Video: Ljupka Stević razbija automobile u vlasništvu pukovnika Simića

Pjevačica je kasnije novinarima ispričala kako mu je u automobil stavila prisluškivač te da je u roku od dva dana saznala da je on vara, kako kaže, s nekoliko maloljetnica. Situacija je eskalirala u njezinom stanu kada je on porekao ono što je ona čula, pa ga je ona počela tući i razbijati sve pred sobom.

Ljupka je ispričala novinarima da su njih dvoje u vezi već deset godina te da je planirala obitelj i djecu s njim.

Dragiša Simić, oženjeni general policije i otac četvero djece, brzo se oglasio u medijima i rekao da mu je važno da nije bilo nasilja s njegove strane te da pjevačicu neće tužiti i da će štetu na automobilima pokriti osiguranje.

Ljupka Stević sinoć je gostovala na Pink televiziji te ispričala što se dogodilo.

"On je naletio na moj šamar", rekla je ironično te prepričala sve što se događalo između njih dvoje kobne noći.

Društvene mreže posljednjih dana prepune su crnohumornih objava o onom što se dogodilo, piše Index.

Kopirati
Drag cursor here to close