Burne reakcije pristižu

Pique podijelio prvu fotografiju s novom djevojkom

Lifestyle / Zabava | 26. 01. 2023. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: US Magazine/ Gerard Pique Instagram / Pique podijelio prvu fotografiju s novom djevojkom

Španjolski nogometaš Gerard Pique službeno je potvrdio da je u vezi s Clarom Chiom Marti tako što je objavio njihovu zajedničku sliku na svom Instagram profilu.

Pique (35) i Shakira (45) prekinuli su svoju dugogodišnju vezu nakon što ju je nogometaš prevario upravo s Clarom Chiom Marti, piše Jutarnji.hr

Objavu pogledajte OVDJE

Latino pjevačica je navodno shvatila da je vara kada je otkrila da je tegla džema od jagode pojedena dok nje nije bilo. Navodno nitko iz obitelji ne voli džem od jagode tako da je jedini zaključak bio da ga je netko drugi pojeo.

Shakira se navodno osvrnula na incident u svom spotu za pjesmu "Te Felicito", kada u jednom trenutku otvara hladnjak te pronalazi glavu Rauwa Alejandra, glazbenika s kojim je surađivala na pjesmi.

Nedavno je postavila i zastrašujuću lutku vještice na balkon svoje kuće koja navodno gleda na sobu njezine bivše svekrve.

Susjedi su izjavili da su čuli kako Shakira glasno pušta svoju pjesmu, koja uključuje stihove usmjerene na Piqueovu novu djevojku. Pjevačica daje do znanja da misli na 23-godišnju Claru kada pjeva: "Zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio".

Također, pjesma uključuje neke stihove vezane uz njezinu bivšu svekrvu: "Ostavio si mi svekrvu kao susjedu, s novinarima na vratima i dugom u blagajni".

Kopirati
Drag cursor here to close