Nije zagovornik golotinje

Ornela Vištica: Nemam fotografije u toplesu

Ornela se uspije i osvježiti u moru te 'napuniti baterije' za ono što ju najesen čeka.
Lifestyle / Zabava | 14. 06. 2018. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Ornela Vištica

''Ljudsko tijelo danas se koristi kao marioneta u različite ciljeve. Nikada ne bih pristala biti ničija marioneta zato što cijenim sebe prije svega i trudim se na jedan drugi način doprijeti do ljudi. Nisam za to da je tijelo u svakom trenutku u prvom planu i da samo tijelom izražavam svoje stavove i unutarnji svijet, jer moj je unutarnji svijet puno složeniji od nekakve golotinje. Ima primjera kada se to dramski jako dobro uklapa, ali nisam za to da se samo tako, bez ikakvog smisla, skidamo goli na sceni.

Više sam za sofisticirani i malo složeniji način razvoja situacije, a ne za to da je ključna stvar u glumi šok jer je netko gol. Uostalom, golo ljudsko tijelo danas je na svakom ćošku i to uopće više nije šokantno. Nemam fotografije u toplessu u medijima, nisam zagovornik toga. To je daleko lakše nego ozbiljno bavljenje glumom, ali mene zanima komunikacija s ljudima na jednoj drugoj razini'', izjavila je glumica Ornela Vištica.

Unatoč obavezama, Ornela se uspije i osvježiti u moru te 'napuniti baterije' za ono što ju najesen čeka.

''Okružena sam pozitivnim ljudima koji mi daju adrenalin i inspiriraju me da napravim sve ono što sam zacrtala, a toga je puno. Imam u planu brojna snimanja ali i druge aktivnosti. Završila mi je kazališna sezona u Kerempuhu, posljednja predstava bila je Samoubojica Vite Taufera slovenskog redatelja. To je moja druga suradnja s njime i jako sam zadovoljna. On je jedan od redatelja koji imaju veliku dozu estetike u onome što postavljaju i što zapravo uvijek iznova u svojim radovima daje onu istinu koje smo svi na neki način željni, kako u životu, tako i u teatru. A teatar bi to i trebao biti, iznositi i ukazivati na probleme koji se događaju'', govori  poznata glumica.

Osim u kazalištu, prošle je sezone bila vrlo zaposlena i na televiziji, te joj je nedavno završilo snimanje prve sezone serije Dragi susjedi, koja se emitira a RTL televiziji, navodi 100posto.hr.

Kako sada stvari stoje, kaže, najesen bi trebalo početi snimanje druge sezone. Riječ je o projektu regionalne suradnje u kojem osam talentiranih glumaca iz čitave regije svojim humorom pokušava, kako kaže Vištica, 'prodrmati ljude'.

Posebno joj je drago što na tom projektu može surađivati s Milivojem Puklovskim, inače redateljem kultnih Smogovaca, koji je na setu zaposlen kao kreativni producent.

Kopirati
Drag cursor here to close