Ponovno ljubi

Grašo se kratko osvrnuo na novu ljubav

45-godišnji Grašo novu je sreću nakon prekida dugogodišnje veze s pjevačicom Danijelom Martinović pronašao s 14 godina mlađom Hanom
Lifestyle / Zabava | 05. 10. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubavna veza Petra Graše i Hane Huljić izazvala je veliko zanimanje javnosti, a nakon što ju je prokomentirao Hanin otac i Petrov prijatelj Tonči Huljić, na tu se temu konačno oglasio i pjevač.

"Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran", kratko je rekao Grašo za Jutarnji list.

45-godišnji Grašo novu je sreću nakon prekida dugogodišnje veze s pjevačicom Danijelom Martinović pronašao s 14 godina mlađom Hanom, a Dnevnik.hr je od prijatelja bliskih Petru doznao da je par doista u vezi već neko vrijeme.

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu "Srce za vodiča", koju su i nekoliko puta zajedno izveli.

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", izjavio je Tonči Huljić za Večernji list.

Hana je odlučila krenuti putem svojih roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu. 

Kopirati
Drag cursor here to close