Nihad Voloder Nodivo

Nodivo pred nastup u Mostaru najavio izlazak nove pjesme

Nakon duže vremena Voloder će nastupiti i u Mostaru.
Lifestyle / Zabava | 08. 02. 2019. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nihad Voloder Nodivo zajedno sa svojim bendom nastupa širom regije. Ovaj odlični sarajevski multiinstrumentalist uskoro će objaviti novu pjesmu, čiji je radni naziv ''Kosa plava''.

''Pjesma je energična i vesela. Spot ćemo snimati u nekoliko gradova u BiH sa vrhunskom ekipom profesionalaca. Polako sa svojim suradnicima pripremam i promociju pjesme koja će biti u cijeloj regiji. Pokušat ću sa novim singlom upoznati publiku u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Sloveniji'', kaže Voloder.

Njegov bend čine odlični glazbenici s kojima nastupa već nekoliko godina, a u posljednje vrijeme najčešće su svirali u Beogradu i na Jahorini.

Nakon duže vremena Voloder će nastupiti i u Mostaru.

''U narednom periodu sve češće ćemo svirati u Hercegovini. U subotu gostujemo u klubu ''Cube'' u Mostaru, koji je jedan od najboljih u BiH. Klub je urađen fenomenalno i sve je odlično posloženo, od menadžmenta, razglasa, osiguranja i vrhunskog ambijenta. Njime bi se ponosile i europske metropole'', kaže Voloder.

On je sa svojim bendom u siječnju i veljači svirkama u klubu ''Lavina'' oduševio brojne posjetitelje na olimpijskoj planini Jahorini.

Kopirati
Drag cursor here to close