Poznata influencerica

Nives Celzijus proslavila rođendan: Uska haljina i grudi u prvom planu

“Došla i 41. Sretan mi“, je Celzijus koja je za ovu priliku odabrala usku haljinu koja je naglasila njene obline, s izrezima ispod grudi.
Lifestyle / Zabava | 19. 12. 2022. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus proslavila je jučer svoj 41. rođendan.

Na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira s balonima, a odjenula je haljinu slične ružičaste boje. 

Golišava izdanja 

“Došla i 41. Sretan mi“, je Celzijus koja je za ovu priliku odabrala usku haljinu koja je naglasila njene obline, s izrezima ispod grudi.   

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

U komentarima su joj se javili brojni poznati koji su joj čestitali rođendan. Među njima su se našli Viktorija Rađa, Josipa Pavičić, Dino Jelusić, Ecija Ivušić, Minea i Goran Belošević i mnogi drugi.  

Komplimenti ne izostaju

Podsjetimo, prekjučer  je na svom Instagramu objavila video u kojem pozira u kupaćem kostimu na kvadratiće, dok je iza njezinih leđa dres naše reprezentacije.

S pratiteljima se našalila i otkrila im kako nastaju njezine atraktivne objave.

“I onda kažu, snimiti željenu fotku je minuta posla. Nego, koji rezultat prognozirate danas?“,  upitala je Nives svoje pratitelje uz snimku na kojoj joj mačak neprestano ulazi u kadar igrajući se s nogometnim dresom na kojem Nives leži.

Komplimenti ni ovog puta nisu izostali, a osim što su mnogi hvalili njezino izdanje bilo je i onih koji su pokušali prognozirati ishod utakmice.

Inače, Nives na Instagramu prati više od 454 tisuće ljudi koje svakodnevno časti golišavim fotografijama. Nedavno je pozirala gola u kadi sa šalicom kave u rukama, a za to izdanje dobila je gotovo 15 tisuća „lajkova“.

Kopirati
Drag cursor here to close