Hollywood ili Botoxwood?

Nisu više samo žene te koje posežu za estetskom kirurgijom

Glumačke zvijezde kao Silvester Stallone, Ray Liotta, John Travolta i neki drugi, vidljivo su ''restaurirani''. Od nekih se čovjek naprosto ne bi nadao...
Lifestyle / Zabava | 16. 05. 2018. u 06:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Estetska kirurgija, botoks i druga pomagala za ''podmlađivanje'' godinama su bili isključivo žensko područje. Muškarci su sa svoje strane mogli samo gledati kako otmjeno stare, prikupljaju bore i druge znakove zrelog životnog doba.

Međutim, odavno to više nije tako, jer mnoge muške hollywodske zvijezde godinama već zatežu svoju kožu i pokušavaju na sebi zaustaviti prirodni proces starenja. Estetski kirurzi imaju sve više posla.

Tu i tamo umetnu malo botoksa, zategnu kožu ili naprosto poduzmu generalku - važno je da si nakon toga k'o nov!

Glumačke zvijezde kao Silvester Stallone, Ray Liotta, John Travolta i neki drugi, vidljivo su ''restaurirani''. Od nekih se čovjek naprosto ne bi nadao...

Ray Liotta (63) je u vrijeme snimanja filma „Good Fellas“ njegovao imidž nezgodnog dečka, a svaki ožiljak ili estetska anomalija samo su čini dobro njegovim ulogama, najčešće negativaca. Sada mu je lice zategnuto kao dječja guza i više uopće ne podsjeća na svoje uloge po kojima ga publika pamti.

John Travolta (64) bio je prirodni ljepotan, reklo bi se - lijep kao glumac. Sada pokušava drugim sredstvima održati korak s mladim kolegama. U najnovijoj seriji „American Crime Story“ više liči na voštanu figuru sebe samoga.

David Hasselhoff (65), najpoznatiji po ulozi u  seriji „Baywatch“, priznaje, za razliku od Travolte, da tu i tamo ''uzme'' malo botoksa. Kazao je jednom prilikom za „People Magazine“ kako to ne može nikome štetiti. Pitanje je zapravo - što mu to može koristiti?

Dennis Quaid (64) je po svemu sudeći s estetskim kirurgom već na ti. Nejasno je kakve on tu benefite vidi, ali njegovo je lice pa valjda smije s njime raditi što mu se prohtije.

Rocker Axl Rose (56) već je prestao ličiti na sebe. Sadašnji izgled frontmana grupe „Guns N’ Roses“ je, kirurški gledano, savršen. Ne možeš naći niti jednu boru na licu, čak ni pod mikroskopom.

Sylvester Stallone (71) već duže izgleda kao djedica kojega su izujedale pčele ili čak stršljeni. Glumac koji je igrao u tako grubim filmovima kao što su „Rocky“ ili pak „Rambo“, pogotovo je nespojiv s estetskim uljepšavanjem. No, on očito ne misli tako. Uostalom, njegovo lice sada izgleda ''mlađe'', nego prije dvadeset godina.

Tom Cruise (55), Kevin Richardson (46), bivši član grupe Backstreet Boys, čak i George Clooney (55) i Brad Pitt (52) također su išli pod nož, koliko god oni o tome šutjeli. Clooney je, kako kažu stručnjaci za estetsku kirurgiju, još 2014., za svoju svadbu, dobio takvu generalku da su svi iz struke ostali bez teksta.

Brad Pitt je vjerojatno razočarao jednu čitavu armiju ženskih obožavateljica, ali glumac vjerojatno računa na nove generacije žena koje dolaze i kojima bi također mogao ''postati'' muškarcem o kojem maštaju. Uostalom, Pitt nije nesklon pomoći vlastitome tijelu da bolje izgleda, još iz vremena snimanja filam ''Troja''. Specijalnim tretmanom, za potrebe uloge u tom filmu, Brad Pitt je dobio izrazito mišićavo tijelo ratnika.

Video: Brad Pitt u filmu "Troja"
Kopirati
Drag cursor here to close