Batman vs Bond

Na sedmome nebu: Ben Affleck se zacopao u Bondovu djevojku

I dok su ratovali u filmskoj priči, u stvarnome su životu razvili strastvenu ljubav. Ovih su dana snimljeni u Brentwoodu, jednom od predgrađa Los Angelesa. Naravno, izišli su na kavu, a prije toga su otišli pazariti u jednoj knjižari.
Lifestyle / Zabava | 19. 03. 2020. u 22:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: In Touch Weekly / Love is in the air...

Glumac i liječeni alkoholičar Ben Affleck dva puta je igrao kultnu ulogu Batmana, a njegova najnovija ljubav je Ana De Armas - Bondova djevojka. Koronavirus je kod zaljubljenog para tek na trećem mjestu.

Njih dvoje su se upoznali u studenom prošle godine, na setu filma "Deep Water". Affleck i De Armas u filmu igraju bračni par koji se ne voli i na sve načine si međusobno zagorčava život.

I dok su ratovali u filmskoj priči, u stvarnome su životu razvili strastvenu ljubav. Ovih su dana snimljeni u Brentwoodu, jednom od predgrađa Los Angelesa. Naravno, izišli su na kavu, a prije toga su otišli pazariti u jednoj knjižari. Može li romantičnije?

S njima je u šetnju išao i Anin psić, a upućeni kažu kako zaljubljeni par već nekoliko tjedana živi skupa. Bili su i na zajedničkom odmoru na Kubi, Aninoj bivšoj domovini, a skoknulo se i do Kostarike.

Foto: action press / ABACA / Novi filmski ljubavni par: Ben Affleck i Ana De Armas 

Hoće li nova djevojka u njegovome životu pomoći Afflecku da svoj život dugoročnije dovede u red, teško je prognozirati.

Popularni glumac je već 18 godina teški alkoholičar, a prošle godine imao je još jednu epizodu povratka kapljici, nakon što je ranije proglašen izliječenim.

Tada se navodno za ljubav bivšoj supruzi Jennifer Garner i njihovoj djeci (Violet (14), Seraphina (11), Samuel (8)) ponovno zaputio u kliniku za odvikavanje.

Ostaje jedino nejasno kako uspijeva u isto vrijeme biti na više mjesta - snimati film i liječiti se u bolnici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Honeymoon planning is a full time job.

A post shared by A N A   D E   A R M A S (@ana_d_armas) on

Kopirati
Drag cursor here to close