Jugoslavija u malom

Na nastupu Nene Murića poznati nogometaš zaprosio djevojku

Blažo Igumanović, poznati nogometaš cetinjskog Lovćena, ''pao'' je na koljena i izvadio prsten iz džepa, te zaprosio svoju dugogodišnju djevojku.
Lifestyle / Zabava | 02. 01. 2019. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogobrojne Sarajlije, ali i gosti iz drugih gradova BiH i iz cijele regije zasigurno će dugo pamtiti spektakularnu novogodišnju noć koju im je priredio Neno Murić. Nastup odličnog pjevača je bio danima ranije rasprodan, a, hotel Radon plaza 31. prosinca bio je ''Jugoslavija u malom''.

U prazničnom ambijentu, odličnoj i opuštenoj atmosferi koju ovaj majstor dobre zabave priredi na svakom nastupu, gosti iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i cijele BiH uživali su do ranih jutarnjih sati uz specijalan praznični repertoar Nene i njegovog benda. Raspoloženi glazbenici svirali su kao nikada do tada, a veseo je bio i Murić, koji je na svom Instagram profilu i sam napisao kako je ovo bio najljepši doček Nove godine na kojem je pjevao.

Uz dobru glazbu, ples, bogatu trpezu gosti su uživali i izdašnim iznosima častili su glazbu, koja im je rado ispunjavala brojne želje, a svako je imao po jednu.

Te večeri, tijekom Neninog izvođenja pjesme ''U tebe sam zaljubljen'' Blažo Igumanović, poznati nogometaš cetinjskog Lovćena, ''pao'' je na koljena i izvadio prsten iz džepa, te zaprosio svoju dugogodišnju djevojku. Gesta je naišla na oduševljenje i aplauz prisutnih.

Foto: PR / Na nastupu Nene Murića poznati nogometaš zaprosio djevojku

Murić je opet pokazao koliko voli i cijeni svoju publiku, te je svakom gostu prišao ponaosob i pozdravio ga, što njegovi fanovi izuzetno cijene, a zbog čega je odavno i zaslužio epitet jednog od najomiljenijih pjevača mlađe generacije u našoj zemlji.

Svi su željeli fotografiju za uspomenu sa fenomenalnog dočeka, a Neno nikoga nije odbio, već je s puno strpljenja pozirao.

Nakon radnog prosinca i Nove godine, Neno za nekoliko dana ide na zasluženi odmor kako bi ''napunio baterije'' za studijski rad na novoj pjesmi koji ga očekuje po povratku.

Kopirati
Drag cursor here to close