Otkriva puno toga

Muškarci, obratite pažnju - što boja gaćica govori o ženi?

Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj osobnosti, raspoloženju, emocijama i osjećajima.
Lifestyle / Zabava | 07. 02. 2023. u 18:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plavo donje rublje je malo manje mainstream od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, komunicira nešto što nijedna druga boja ne može, a to je odanost, otkrivaju stručnjaci.

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg rublja, ali boja koju nosite govori puno o vama.

Bez obzira na to je li crvena boja po vašem izboru ili pak obožavate običnu crnu, u nastavku otkrivamo pravo značenje boje vaših omiljenih gaćica.

Boje su neverbalni oblik komunikacije 

Različite boje mogu izazvati različite emocije, objašnjava Barbara Santini, psihologinja i savjetnica za seks i odnose.

- Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj osobnosti, raspoloženju, emocijama i osjećajima - kaže ona.

Na primjer, crne gaćice impliciraju asertivni i samouvjereni karakter. 

- Crno donje rublje je uobičajeno i jedan od osnovnih komada u većini ormara - dodala je.

Evo što boja gaćica govori o ženi 

Tatjana Dijačenko, seksualna blogerica i savjetnica za odnose na dimepiecela.com, otkrila je da je ljubičasta prilično popularan izbor.

- Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja donjeg rublja i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala s kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i prirodno rijetka. Ipak, ljubičasto donje rublje pokazuje ženstvenu i romantičnu privlačnost. Ako vam se ova boja sviđa, onda imate vrlo cijenjen ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za izlaske - rekla je.

Crna - elegantna, šik, sofisticirana

I Barbara i Tatjana slažu se da je crno donje rublje 'klasično' i ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.

- Kada želite unijeti malo misterije i pokazati da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice ili crne čipkaste - savjetuju.

Crvena - strastvena, intenzivna

Prema stručnjacima, to je najočitija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni, vatreni i intenzivni.

Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savjetnici kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

Ružičasta - ženstvena, mladenačka, nevina

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nježni i slatki.

- Gdje crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nježnost i mekoću srca. Nježno ružičasta je ženstvena, mladenačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odjeću malo zabavnijom - objašnjavaju.

Plava - odana, opuštena

Plavo donje rublje je malo manje mainstream od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, komunicira nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

- Još od srednjeg vijeka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati naklonost prema svojem partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju - kažu.

Zelena - ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je netko 'zelen od zavisti', ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja.

Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vrijedna divljenja, piše The Sun.

Kopirati
Drag cursor here to close