Ludi svatovi

Maja Šuput objavila urnebesan video: "Pa oni joj se provlače kroz noge..."

Lifestyle / Zabava | 03. 07. 2023. u 20:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Petra Ria / Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput oduševljena je svojim nedavnim nastupom na jednoj svadbi. Tijekom svirke zablistala je u kratkoj ružičastoj haljini otvorenih ramena, a kombinaciju je upotpunila srebrnim modnim detaljima.

Atmosfera na svadbi je bila toliko dobra da Maja nije mogla odoljeti da ne podijeli video s pratiteljima na Instagramu, prenosi Jutarnji.hr

"Ako ovo nije reels svih reelsa. I kad sam već toliko puta rekla da nema šta nisam doživjela na svadbama... Dakle ovo sinoć je bio tulum epskih razmjera... Ovako dočekati zoru - neponovljivo u životu svake pjevačice", oduševljeno je napisala Maja u opis videa.

Na videu pjeva Severininu pjesmu "Italiana", oko nje su okupljeni uzvanici sa svadbe, a Maja s njima veselo pleše. Modnu kombinaciju upotpunila je udobnim visokim tenisicama, a najluđa scena je kada dvoje uzvanika prođu Maji kroz noge, koja je pritom skoro pala i šokirala se, ali veselo nastavlja pjevati i podizati atmosferu.

U komentarima su pratitelji hvalili Majinu dobru energiju na nastupima i razumjeli koliko je njezin posao zahtjevan, pa su neki predložili i bolje uvjete za nju.

"Za ovo ide beneficirani radni staž", glasio je jedan komentar.

Kopirati
Drag cursor here to close