Naga i deformirana

Madonna šokirala svoje obožavatelje slikom na Instagramu

Komentari kao "Omg, što se dogodilo s tvojim licem? Izgledaš kao da ti je netko ušpricao vodu", pokazuju koliko su njezini fanovi šokirani i zabrinuti.
Lifestyle / Zabava | 28. 01. 2018. u 23:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pop ikona Madonna uvijek je znala šokirati, ali njezina nova slika na Instagramu, na kojoj je grudi  samo  dijelom prekrila ručnom torbicom, izazvala je lavinu komentara zgroženih fanova.

Uz tekst poruke kako još uvijek slini nad torbom, na svu sreću je svoje gole grudi pokrila jednim velikim crnim X-om.

Madonna se očito osjeća usamljenom u Lisabonu, gdje trenutačno živi jer njezin posvojeni sin David Banda pokušava napraviti nogometnu karijeru u mlađem uzrastu Benfice.



Njezina skupocjena torbica obožavateljima je u ovome trenutku očito manje važna.

Komentari kao "Omg, što se dogodilo s tvojim licem? Izgledaš kao da ti je netko ušpricao vodu", pokazuju koliko su njezini fanovi šokirani i zabrinuti. Jedan drugi spominje silikonske usne, oči alkoholičara, a našao se netko i s komentarom kako je depresija jedna teška bolest.

Madonna je u kolovozu prošle godine preselila u Lisabon, kako bi bila podrška svom 11-godišnjem sinu, koji je nogometni talent. Međutim, slavna pop pjevačica očito nema previše sređen život, a njezino ponašanje na koncertima i općenito u životu i dalje prate skandali, pijanstvo i neodmjerene izjave.

Kopirati
Drag cursor here to close