Malo se ponovio

Lionel Messi nabavio novi privatni zrakoplov vrijedan 15 milijuna dolara

Kako bi svima dao do znanja čiji je avion, Messi je odmah naredio da se na repu zrakoplova iscrta njegov broj 10, a na ulaznim stepenicama ispisana su imena članova njegove obitelji
Lifestyle / Zabava | 10. 12. 2018. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi je kupio novi putnički avion, marke Gulfstream V, a ovo zadovoljstvo stajalo ga je 15 milijuna dolara. S obzirom da je Argentinac najbolje plaćeni nogometaš današnjice, ne bi trebalo biti ''stiske'' na njegovom bankovnom računu nakon ove pozamašne investicije.

Isti model već nekoliko godina za svoja putovanja koristi i Ronaldo, a ako ga Messi prati na društvenim mrežama, mogao je iz prve ruke vidjeti sav luksuz kojeg pruža ova letjelica.

Gulfstream V prima čak 16 putnika, a u luksuznoj verziji ima dvije kupaone (jedna s tušem!), dvije kuhinje, dva kreveta... I još hrpu ostalih 'pomagala' koje interkontinentalne letove u takvim avionima čine apsolutnom ugodom.

Kako bi svima dao do znanja čiji je avion, Messi je odmah naredio da se na repu iscrta njegov broj 10, a na ulaznim stepenicama ispisana su imena članova njegove obitelji - tako dok se penjete od dna vas prate djeca Mateo, Ciro i Thiago, potom ide supruga Antonela, a posljednja stepenica prije ulaska u avion skromno nosi ime - Leo, javljaju španjolski mediji.

Zrakoplov je Messiju isporučen u Argentini, trenutno se nalazi u zračnoj luci u Buenos Airesu gdje mora odraditi neke probne letove prije nego što dobije uporabnu dozvolu. Messi je odlučio i to kako će za svog 15 milijuna dolara vrijednog ljubimca u zračnoj luci rodnog grada Rosarija izgraditi poseban hangar u kojemu će biti na sigurnom...

Kopirati
Drag cursor here to close