Čuvajte sebe i druge

Krizni stožer HBŽ pozvao na oprez prilikom novogodišnjih slavlja

Prevencija od daljnjeg širenja zarazne bolesti covida-19 u ovom trenutku je ključna zbog okupljana u novogodišnjoj noći te stoga pozivaju građane na maksimalnu odgovornost prema svom zdravlju i zdravlju drugih.
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2021. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije (HBŽ) pozvao je građane da se pridržavaju svih mjera i preporuka izdanih od nadležnih zdravstvenih institucija i ustanova za vrijeme novogodišnjih okupljanja.

Na redovitom sastanku Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih kojem je nazočio i predsjednik Vlade HBŽ-a Ivan Vukadin razgovarano je o trenutnoj epidemiološka situacija na području Županije o kojoj su članovi stožera, svatko iz svoje perspektive, iznijeli najnovije informacije, izvijestili su u četvrtak iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a. 

Kako je rečeno na sastanku, prevencija od daljnjeg širenja zarazne bolesti covida-19 u ovom trenutku je ključna zbog okupljana u novogodišnjoj noći te stoga pozivaju građane na maksimalnu odgovornost prema svom zdravlju i zdravlju drugih, pridržavajući se tako svih mjera i preporuka izdanih od nadležnih zdravstvenih institucija i ustanova.

Na kraju sastanka, članovi Stožera i predsjednik Vukadin izrazili su zahvalnost na svakoj požrtvovnosti i uloženom trudu svom medicinskom osoblju, a posebno djelatnicima covid odjela u Županijskoj bolnici "dr. fra Mihovil Sučić", covid ambulantama u područnim domovima zdravlja, te covid odjela i osoblju SKB Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close