Dama

Elegantna Kolinda ukrala pažnju na otvorenju Pelješkog mosta

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.
Lifestyle / Zabava | 27. 07. 2022. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedan od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta koji je ujedinio Hrvatsku.

Za ovu je prigodu odabrala dugačku ljubičastu haljinu koju je upotpunila upečatljivom bež torbicom luksuznog brenda Bottega Veneta čija je cijena oko 3000 eura, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu, prenosi Showbuzz

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

Osim Kolinde, pažnju na svečanosti privukla je i Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju te bivša gradonačelnica Dubrovnika, koja je odabrala bijelu kombinaciju s motiv ima cvijeća, a u cvjetnoj haljini istaknula se i ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Na otvorenju se pojavio i državni vrh, a premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović održali su i govore, dok su u sklopu glazbenog programa uzvanike zabavljali violončelist Luka Šulić, Lado Electro i brojni drugi izvođači.

Kopirati
Drag cursor here to close