U đardinu ruže ne cvatu

Ključ u bravu: U Barceloni zatvoren Messijev restoran

Konzorcij Grupo Iglesias, čiji je Leo Messi partner, javlja kako se “Bellavista del Jardín Del Norte” zatvara zbog promjene poslovnog modela.
Lifestyle / Zabava | 18. 10. 2018. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Restoran Lionela Messija “Bellavista del Jardín Del Norte” zatvoren je nakon dvogodišnjeg poslovanja.

Smješten na atraktivnoj lokaciji u Barceloni, ovaj restoran u međuvremenu je sve lošije poslovao, a konzorcij Grupo Iglesias, čiji je Leo Messi partner, javlja kako se “Bellavista del Jardín Del Norte”  zatvara zbog promjene poslovnog modela.

Ovaj prostrani restoran površine 400 metara četvornih svjedočio  je nedavnim turbulentnim vremenima u katalonskom glavnom gradu, a posebice kad je grad patio nakon terorističkog napada na čuvenoj La Rambli 2017. godine.

I nemiri na mnogim središnjim ulicama u Barceloni koji su izbili nakon proklamirane neovisnosti Katalonije također su pridonijeli opadanju broja gostiju i prometa u Messijevu restoranu.

Messijev brat Rodrigo, koji drži pedeset posto vlasništva u toj tvrtki, kaže kako je financijska kriza, uz porast anti turističkog raspoloženja i straha od terorizma, uz političke i građanske nemire, bila katalizatorom odluke da se restoran zatvori.

Grupacija je objavila kako je prostor sada namijenjen za korporativne događaje i privatne zabave.

Kopirati
Drag cursor here to close