Međugorje

Klapa Cambi i najljepša ljetna pozornica

Cambi: Publiku očekuje vokalno intenzivan koncert u kojemu ćemo ponuditi ono najbolje iz naše dugogodišnje karijere
Lifestyle / Zabava | 14. 08. 2023. u 10:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moćni glasovi klape Cambi i najljepša ljetna pozornica na prostoru Hercegovine- amfiteatar Herceg etno sela u Međugorju, čine savršenu kombinaciju za večer za pamćenje ovaj četvrtak, 17. kolovoza od 21 sat.

Članovi ove proslavljene klape ne kriju zadovoljstvo zbog nastupa pred svojom publikom na ovoj hercegovačkoj pozornici.

Ova pozornica je dugo bila naša tiha želja. Poziv je došao prirodno, brzo smo se dogovorili i radujemo se nastupu pred našom publikom u ovom lijepom prostoru. Nastup u amfiteatru je dodatno izazovan jer ste suočeni s publikom sa svih strana u širokom vidokrugu i konfrontirate se s ljudima. To su intenzivniji i intimniji koncerti, stoga se radujemo, nadamo se da će doći u velikom broju“, kazao je uoči koncerta član Klape Cambi Hrvoje Lozančić, te najavio što spremaju za svoju publiku.

Bit će drukčije, kao što je svaka klapa drukčija. Ponudit ćemo jedan koncert vokalno intenzivan, nastojeći zastupiti sve faze djelovanja klape kroz dugu povijest, od a capella napjeva, do svega onoga što radimo zadnjih nekoliko godina u domeni klasične ili mainstream dalmatinske pop glazbe. To je formula za koju mogu reći da zanima publiku“, kazao je Hrvoje Lozančić iz Klape Cambi.

Njihove pjesme „Ne more mi bit“, „Kriva karta“, „Dugo nije pala kiša“, „Popucale rebatine“, „Od zipke do križa“, „Jedna rič“, „Sad kada došla si“… pojedinačno za sebe imaju nekoliko milijuna slušanja na servisu Youtube.

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti po nižim cijenama 25 KM VIP i 20 KM tribine online preko sustava entrio.ba, recepciji Herceg etno sela (Međugorje), Caffe bar-u Udruge Navijača Dinamo u srcu-Brotnjo (Čitluk), Caffe bar-u Bell Ami (Ljubuški), te na info pultu Mepas Mall-a (Mostar).

Kopirati
Drag cursor here to close