Dvojake reakcije

Ivana Knoll gubi pratitelje: ''Dosadna si više s tom stražnjicom''

Na svom je Instagram profilu objavila još jednu u nizu atraktivnih snimki, koje podsjećaju na scene iz popularne serije “Baywatch”.
Lifestyle / Zabava | 02. 03. 2023. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Ivana Knoll na skuteru

Sudeći po najnovijoj objavi na Instagramu, Ivana Knoll se vratila u Miami. No, zasad se na lokaciju, na kojoj se itekako zabavljala proteklih tjedana, vratila uspomenama.

Na svom je Instagram profilu objavila još jednu u nizu atraktivnih snimki, koje podsjećaju na scene iz popularne serije “Baywatch”.

“Kamo iduće”, napisala je u opisu snimke na kojoj je pokazala kako zna upravljati skuterom na vodi. Popularno vodeno prijevozno sredstvo “zajahala je” u vrlo oskudnom jednodijelnom kupaćem kostimu, prenosi Dnevno.hr.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Iako je, kao i uvijek, pokupila brojne pozitivne reakcije i komplimente, sve više je onih komentatora njezinih objava koji joj prigovaraju njezine oskudne modne kombinacije.

Posebice se to vidi u komentarima na ovu objavu, u kojoj je Knoll još jednom svoju gotovo potpuno otkrivenu stražnjicu stavila u prvi plan.

“Dosadna si više s pokazivanjem stražnjice”, “Ma kako uspiješ s ovim steći popularnost”, “Moraš li se baš na svakoj objavi gu*iti”, “Što je ovo? Niti je model, niti sportašica, niti je na estradi. Pretvara se u starletu”, “Promoviraš li išta osim stražnjice?” sve glasnije su kritike Ivani.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Možda su upravo objave kojima je privukla niz pratitelja razlog tomu da ih je sve manje. Naime, Knoll je imala sve pola milijuna pratitelja prije Svjetskog prvenstva, a u tih je mjesec dana njezin profil privukao više od tri milijuna ljudi.

Početkom godine, Ivanu je pratilo 3,7 milijuna korisnika Instagrama, a trenutno broji manje od 3,5 milijuna pratitelja, što bi značilo da ju je otpratilo više od 200 tisuća pratitelja. Čini se kako sve “golišavije”, atraktivne fotografije i prizori iz noćnih klubova više nisu dovoljni mamac za pratitelje.

Kopirati
Drag cursor here to close