Dosta je bilo

David Beckham više ne želi financirati poslove svoje supruge

Unatoč raznim informacijama koje gotovo svakodnevno u medijima prate ovaj poznati par, mnogi i dalje ne vjeruju da je Victoria ovisna o novcu Davida Beckhama.
Lifestyle / Zabava | 31. 12. 2018. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni nogometaš David Beckham zavrnuo je slavinu i više neće financirati modne projekte svoje supruge Victrorije.

Iako je Victoria Beckham kao modna dizajnerica dobivala pohvale takvih veličina kao što je primjerice Karl Lagerfeld, koji je šef Chanela i nezaobilazna modna ikona, bivša članica sastava Spice Girls u svojoj je modnoj tvrtki godinama stvarala gubitke.

Tako je brand „Victoria Beckham“ 2017. godine zabilježio 9,5 milijuna eura gubitka, što je dvostruko više u odnosu na crvene brojke iz prethodne godine.

Međutim, kako piše „Daily Mail“, njezin suprug David nije ju tek tako pustio niz rijeku, nego će umjesto njega u Victorijinu firmu ubuduće novac ulagati jedna grupa investitora.

"David je jako ponosan na to što je njegova supruga postigla. Ali joj on više neće davati novac, sama je pronašla investitore", kaže za „Daily Mail“ jedan neimenovani prijatelj slavnog para.

Temeljem toga, tvrtka „Victoria Beckham“ trebala bi od investitora dobiti oko 33 milijuna eura svježega novca.

Doduše, novi investitori imaju i svoje uvjete, a između ostaloga zahtijevaju smanjenje broja uposlenih, tako da će Victoria morati otpustiti 60 uposlenika.

Unatoč raznim informacijama koje gotovo svakodnevno u medijima prate ovaj poznati par, mnogi i dalje ne vjeruju da je Victoria ovisna o novcu Davida Beckhama.

Njihovo se zajedničko bogatstvo procjenjuje na oko 400 milijuna eura, a pitanje koje se postavlja je: Koliko je u sve to unijela sama Victoria?

Kao članica super popularne pop grupe Spice Girls, ona je tijekom karijere zaradila oko 114 milijuna eura. Naime, portal „Musikradar“ navodi da su Spice Girls između 1994. i 2000. godine godišnje zarađivale 65 milijuna eura.

Nakon prestanka rada njihove grupe, sve su djevojke i dalje nastavile zarađivati, a Victoria Beckham se posebno isticala, zarađujući od reklama, knjiga i televizijskih nastupa.

Kakva je trenutačna financijska situacija ovog slavnog para, teško je procijeniti, ali mnogi smatraju kako je povlačenje Davida Beckhama iz poslova njegove supruge više povezano s njihovim lošim odnosima zadnjih godina.

Neke njegove izjave u javnosti dale su naslutiti kako je odnos bračnog para kompliciran i vrlo zahtjevan. No, u svemu tome na ruku im ide što su oboje naprosto magnet za ulagače.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Look who came to visit my #VVBAW18 presentation today! Love u @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Kopirati
Drag cursor here to close