'Igra čekanja počinje''

Ćorluka i Batelić broje sitno do rođenja bebe

U jutro su se na društvenim mrežama javili svojim pratiteljima te im zaželjeli sretnu Novu godinu.
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2020. u 22:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Društvene mreže / Franka i Vedran u iščekivanju prinove

Pjevačica Franka Batelić (27) od Božića odmara i sa suprugom Vedranom Ćorlukom (33) sitno broji do dolaska bebe. Pjevačici se bliži termin porođaja pa su za Novu godinu ostali kod kuće.

U jutro su se na društvenim mrežama javili svojim pratiteljima te im zaželjeli sretnu Novu godinu, pišu 24 sata.

''Sretna vam Nova godina. Igra čekanja počinje'', napisao je Vedran u opis fotografije te u hashtagove dodao da će dječak uskoro izaći i da je porođaj pitanje dana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Happy New Year The waiting game begins... #anydaynow #onhiswayout

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Kako kažu, za ime se još nisu odlučili.

Franka je donedavno bila puna energije, a kako je i prije najavila, od Božića je uzela odmor te dane provodi u krugu obitelji. Trudnoću dobro podnosi, pa joj poslovne obaveze nisu stvarale probleme.

''Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, jer je to za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života'', rekla je ranije medijima.

Franka i Vedran u braku su godinu dana, a upoznali su se prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

''Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim'', rekla je Franka svojedobno, pišu 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close