Charlie Watts

Bubnjar Rolling Stonesa zbog operacije mora propustiti turneju

Nije objavljeno o kakvoj se operaciji radi, ali valja podsjetiti da je 2004. godine Watts uspješno vodio borbu protiv raka grla.
Lifestyle / Zabava | 05. 08. 2021. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Charlie Watts (80), bubnjar Rolling Stonesa, morao se povući s turneje u SAD-u zbog hitne operacije.

Legendu slavnog benda operirali su u Londonu, a zahvat je, na svu sreću, završio uspješno. Problemi sa zdravljem otkriveni su tijekom rutinskog pregleda članova.

Nije objavljeno o kakvoj se operaciji radi, ali valja podsjetiti da je 2004. godine Watts uspješno vodio borbu protiv raka grla.

Pred Wattsom su tjedni oporavka. Zakazanu No Filter SAD turneju, koja traje 13 dana, a trebala bi započeti idući mjesec, morat će propustiti.

Jedan od najvećih bubnjara rock glazbe našalio se na vlastiti račun dok je komentirao ovu situaciju: "Eto, bar sam jednom imao krivi tajming".

Video: Charlie Watts / Jumpin' Jack Flash

Wattsa će na turneji zamijeniti bubnjar Steve Jordan, prijatelj članova popularnog benda. Jordan već godinama svira s gitaristom Keithom Richardsom (77) u njegovom sporednom projektu The X-Pensive Winos.

Na scenu s Mick Jaggerom (78) , Keithom Richardsom (77) i Ronnie Woodom (74) Charlie Watts se planira vratiti bar do kraja ove godine.

Rolling Stonesima važno je da se njihov bubnjar vrati kako bi zajednički upriličili proslavu 60. godišnjice benda iduće godine, kada će objaviti i novi album nakon dugih 17 godina.

"Radim na tome da se vratim u formu no, moram prihvatiti savjet stručnjaka koji su rekli da bi to moglo potrajati", zaključio je Watts.

Video: Charlie Watts / All Down the Line / You aren't too old, Chalie!
Kopirati
Drag cursor here to close